ultimele povesti

vezi toate povestile

ultimele comentarii

tag cloud

un an de Bucuresti

In urma cu un an, am ridicat o intrebare.
Dupa ce am dat la o parte praful si aglomeratia, a inceput sa se arate si raspunsul.
citeste povestile

blogroll

Identifica locurile tale preferate pe harta "Salut Bucuresti!"

Bucurestiul

Dragos Voicu | 23.07.2008 | 451 comentarii | adauga comentariu
Iubesc Bucureştiul pentru că este bunicul meu bătrân şi bolnav, care m-a iubit şi m-a ajutat să evadez din oraşul în care aerul stătea pe loc iar singurul zgomot existent era cel al creşterii ierbii. Mi-a dat libertatea şi încătuşarea, mi-a dat noaptea în zi şi ziua în noapte, mi-a arătat măreţia şi nimicnicia într-o singură privire. M-a învăţat să încerc viaţa cu dinţii şi să îmi dau seama dacă e de aur sau de tinichea.

Povestea de mai jos i-o dedic în întregime.

Bucureştiul zace grav bolnav pe masa de operaţie, într-un spital românesc fără ferestre şi colcăind de şobolani. Este năpădit de cancer, tumorile i se plimbă fluierând pe trotuare şi cangrenele îi împânzesc bulevardele. În spital e incredibil de cald. E zăpuşeală. Bucureştiul transpiră bere. Cearceafurile se îmbibă cu mirosul ieftin de bere la pet şi încep să se scurgă pe podea. Berea se ridică uşor, clipocind, până la nivelul gleznei infirmierilor năclăiţi şi plini de muci pe manşetele halatelor ponosite.
“E rost dă moarte frate” zise unul din ei aprinzându-şi o mahoarcă şi aruncând pachetul gol în balta de bere.
“Mai dă-l dreacu’ că n-o fi frate cu mama! Şi dacă trăieşte io cu ce m-aleg? Aşa, când o să vie ăia să-l ia, mai îmi pică şi mie d’o ciorbă, ceva acolo, nişte firfirei! Că cine crede ei că să bagă să le spele mortu, să-i îndrepte toate alea, să bage aina pă iel? ”.
“Auzi bă, da până moare ăsta mai ie nişte mititei dă luna trecută la doctor în frigider. Ş-aşa nu e nici dreacu p’aicea, hai să punem grătaru ăla, mâncăm şi noi ceva, ă? ”.
Infirmerii pun grătarul lângă Bucureşti şi-l aprind cu nişte galoşi de cauciuc şi câteva mâneci de halate date la casare. Fumul gros pătrunde printre castani, se scurge pe străzile odinioră străbătute de caleşti cu domniţe dantelate şi învăluie Calea Victoriei într-un miros iute de mici puturoşi. Tumorile voioase îşi rânjesc măselele îmbrăcate în aur şi îşi mângâie fericite burţile explodate de sub tricourile ridicate. Luciri de lanţuri de aur străluminează prin norul greu de fum.
Bucureştiul geme prin somul morfinic şi simte că sfârşitul îi este aproape. Amintirile îl fulgerează în sincope şi ca nişte imagini diapozitiv îi apar în minte locuri, oameni şi mirosuri de odinioară.
Infirmierii îşi sug măselele extrăgând bucăţile puturoase de mici de prin cariile putrede şi trăgând cu nesaţ din mahorcile lor iuţi. “Bucureeeeşti, Bucureeeeşti, oraş plin dă şmecheri eeeeşti ooooo. Bucureeeeşti, Bucureeeeşti toţi şmenarii tu îi creeeşti....”
Bucureştiul ar vrea să-şi astupe urechile pentru a-şi proteja resturile de timpane dar străzile lui ciuruite de excavatoare şi-au pierdut orice putere.
“Hai bă mori odată, dete dreacu’ că m-am plictisit” zise unul din infirmieri ştergându-şi botul unsuros cu o coajă de pâine mucegăită.
“Da’ lasă-l bă nu fii prost că dacă moare, moare o dată. Ne dă ăia ceva şi gata, ales bules, te-ai lins pă bot. Pă urmă tre să găsim altu’ că dă unde mai avem dă ghiozdan, ă? . Aşa mai bine las’ să mai chinuie, mai vine ăia ai lui mai ne dă şi nouă, mai dumăneală, mai vrăjeală, nu ştii cum zice Guţică, i-auzi ia: Nu sât şuţ nici cuţitaşîîî, Sât un şmecher dă oraşîîî, Pă fraieri îi păcăleştiiii, Dacă ştii să le vorbeştiii...
Când am intrat în camera de spital, mi-am găsit Bucureştiul trântit de pe pat în balta de bere ajunsă până la genunchi, cu bulevardele, parcuri şi străzile puţind a fum, a urină şi a mici, cu tumorile colcăind împreună cu şobolanii şi cu cangrenele întinse până în sufletele locuitorilor săi. Mi-am amintit cum mă salvase din oraşul pustiu, în care zidurile vorbeau între ele de plictiseală iar trenurile nu plecau şi nu veneau niciodată pentru că nimeni nu pleca şi nu venea niciodată acolo. Am început să plâng. Am venit prea târziu. Lacrimile mele nu fac decât să se amestece cu berea şi cu urina infirmierilor şi să cuprindă spitalul într-un lichid puturos şi galben. Bucureştiul pluteşte mort prin zeama infectă, aşteaptând pe Calea Victoriei întâlnirea cu domniţele dantelate de odinioară.

Voturi: 537 - Nota juriu: 9.93 - Nota finala: 9,97 - Loc in clasament: 1
trimite unui prieten: email prin email Yahoo Messenger prin Yahoo Messenger

comentariile voastre

peddr | 24 Iulie 2008 17:50
.buna
Flo | 24 Iulie 2008 17:53
F. bun articol!
Boaca | 24 Iulie 2008 18:07
foarte tare fratzica
Ada | 24 Iulie 2008 18:08
Impresionant de bine...esti ziarist sau scriitor?
Vladutzila Iepurila | 24 Iulie 2008 18:15
Ce pacat ca e adevarat. Cineva mai are puterea sa recunoasca ca odata toate sperantele noastre erau indreptate spre Bucuresti. Acum speram sa nu moara de tot. Mortala povestea! Bravo!
Dragos Voicu | 24 Iulie 2008 18:21
Va multumesc mult pentru comentarii!! Ada, sunt inginer...
Gabelu | 24 Iulie 2008 19:20
Frate!! Ma intristezi.... Eu vroiam sa trec prin el in decembrie....
alexia | 24 Iulie 2008 23:16
Pe cat de trist, pe atat de adevarat. Pare dur, dar ajunge sa faci o vizita prin spitalele bucurestene si ajungi apoi sa preferi o moarte sigura acasa decat o agonie in mainile hienelor astora. Multi dintre doctori isi fac meseria cum trebuie, dar pana sa ajungi la ei te omoara asistentele si infirmierii!!!
mihai | 25 Iulie 2008 06:30
Bravo frate, crunt de adevarata povestirea, imi vine sa imi iau nevasta , copii si sa plec in Canada vorba carcotasilor. Ai votul meu !!! Salutari si la mai multe .
Zaman Florian | 25 Iulie 2008 08:49
Felicitari Dragos, Am citit si altele. Ai talent si curaj sa incerci. Ca incercare literara cred ca te apropii de Baiesu, dar intr-un alt registru. Ca poveste despre Bucuresti, cred ca realitatea e mult mai dura. Mi-e teama ca peste citva ani o sa apara o metafora despre un Bucuresti - cadavrul viu. PS. Oricum un proiect de succes. Sper sa ii conferi si durabilitate.
Geo | 25 Iulie 2008 09:26
Balaure, ne uimesti ca odinioara in cuibul tau mic dar plin de atata viata (si suflete...!!!). Felicitari si asteptam .. un cenaclu literar pe la Razoare, nu?
Petre negru | 25 Iulie 2008 17:10
Frate ce-as bea o bere! ne vedem deseara la 7 la pod! Si ca sa il parafrazez pe Nedelea ( stii tu care!) " Bine tu coae!"
banel | 26 Iulie 2008 11:49
Scarbos si chiar vomatic este acest oras sau mai bine zis tabara a unor romani tiganizati burtosi cu ceafa lata "care le pute botul a usturoi".Distorsionand prin sunet de claxoane si delirand in dansuri de manele te-neci in praf si-n izuri de picioare. DA asta-i Bucurestiul!!!!!!
chaos_and_smiles | 27 Iulie 2008 14:26
aia cu masa de operatie suna titlu de EvZ din campania electorala ;)
sma | 27 Iulie 2008 18:03
un vot si de la mine:)mi-a plcut mult ca i-ai dedicat povestirea bunicuul tau:) keep up on writing!
maria | 28 Iulie 2008 15:38
vot
tzugulea | 28 Iulie 2008 16:06
complet neadevarat!
pierre | 28 Iulie 2008 16:07
http://www.deceiubimbucurestiul.ro/Gri/23.html
maria | 28 Iulie 2008 18:02
m-ai facut sa pling.de ce oare?m-a durut,ma doare acest adevar.cine nu crede sa ia Bucurestiul la picior sau sa se uite de jur inprejur.la tot coltul la tot pasul intilnesti imaginile descrise de tine .noi il iubim asa cum e si SPERAM sa se faca bine, asteptam minunea si ne oprim aici de frica,pentru ca romanul are o vorba : doamne fereste de mai rau . si acum sa-ti zic ceva de felul in care ai scris: ai o sclipire de talent de scriitator .mai scrie si altceva .succes. iti dau votul meu fara nici un ban.
wserwerf | 28 Iulie 2008 18:59
nici mie
PITULICE | 28 Iulie 2008 19:47
CE NU E ADEVARAT ,TZUGULEA? TU VEZI NUMAI VITRINE SCLIPITOARE SI MULTE 000000 LA PRETURI??????????/
Emma | 28 Iulie 2008 21:19
Se simte iz de talent mare...lasand la o parte tema concursului, stilul e deosebit si imi place. Mult succes! O sa mai auzim de tine cu siguranta!
gigel | 28 Iulie 2008 21:23
te voi vota zi de zi ,pentru ca mi-ai placut.
gigel | 28 Iulie 2008 21:27
pentru modul cum ai reusit sa creionezi o parte din metropola ai votul meu zilnic.Miroase a vint de primavara.
ioan | 28 Iulie 2008 22:15
Hei, Dragoselule, m-ai facut sa ma simt inca odata vonovat,ptr. ca acum peste 30 de ani am lasat Bucurestiul sa zaca in continuare in agonia muribundului, si in loc sa pun si eu putina dragoste in (totusi) mirificul oras am preferat sa las infirmierii si asistentele sa il trateze.Si am mai gresit , ca v-am impins spre crezand ca poate pe voi nu o sa va dezamageasca.Oricum, scrii bine si astept pe aproape ziua cand articolulu tau publicat , va fi de alta factura. Ai votul meu si crede-ma doresc sa-ti iau putin de pe umeri povara unei iubiri ce iti aduce deocamdata greata
oana | 28 Iulie 2008 22:58
iubeste-l totusi.....merita.
Alinadamian | 29 Iulie 2008 11:46
Foarte bun text...
Osirium | 29 Iulie 2008 15:28
Pe cat de adevarat pe atat de dureros....din cocina numita Bucuresti se ridica pe zi ce trece oameni gri atat sufleteste cat si fizic. Totul tine de "combinatii", smecherii...intr-un cuvant bani. De multe ori ma intreb daca nu cumva in acest oras pana si Superman ar fi coruptibil :(
maria si gigel | 29 Iulie 2008 19:05
te mai votam si astazi in speranta ca se va schimba ceva in Bucuresti.
Geany | 29 Iulie 2008 20:46
f. inteligent. bravo pup u
Gabi Pandrea | 30 Iulie 2008 17:39
Un vot si de la mine hombre. Desteapta poveste.
plutasca | 30 Iulie 2008 19:14
un vot de la mine si de la Rona si te intrebam ceva. CUM va fi povestea ta? cea pe care ti-o doresti .despre BUCURESTI. POTI SA SCRII SI FRUMOS,BLIND ,CATIFELAT?????
selenaru | 30 Iulie 2008 19:50
cititi si aici people http://www.deceiubimbucurestiul.ro/Gri/23.html
Lena | 31 Iulie 2008 12:52
Votat cu sete! Strasnic condei!
silvia | 31 Iulie 2008 19:34
si eu te votez.e amar, dar e al nostru. e trist dar e al nostru. ,il iubim desi vedem ca e urat,e prafuit ,e chelios si hidos.si tu il iubesti infelul tau .
SteelTongue | 01 August 2008 10:19
Fratilor asta isi da mesaje singur!
Petre Negru | 01 August 2008 17:00
Imi cer scuze, am fost rau! Sunt invidios pe punctajul tau!
daniela24ro | 01 August 2008 19:10
asa in primul rind numi place de loc bucurestiu numai tilhari hoti si zigani mizere cit se poate.toti se dau invatati cu cu facultate dar dacai intrebi de cioran sau alti sa nu mai lungim nimeni nu stie sa raspunda dute in moldova cu cit e cred toti tarani si vezi ca tot mai gasesti unul care stie daca nam scis corect scuze ca traesc de 20 ani in germania dar urmaresc zilnic proteveu si altele
tabita | 01 August 2008 19:24
te votez si eu .mi-a placut.cred ca ai ceva talent.
TipaSubAcoperire | 02 August 2008 20:48
Nu te supara.... dar tu din ce parte a Bucurestiului esti?Ai trecut vreodata prin sectorul trei?....pentru ca e plin de "flori"....in nici un caz de buruieni cum vrei sa-i faci tu "reclama".E corupt si are drept iz bautura si mirosul de tigara sau e depasit ca mentalitate.....probabil ca asta e jumatatea goala a paharului....dar niciodata nu se stie pentru cat timp o sa ramana asa!!!!!!!!!!!!Este asa cum ne place noua, bucurestenilor si cred ca ar trebui sa comentezi de fapt orasul tau care probabil doar in weekend este populat(care-i batranelul acuma?)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
claudia | 02 August 2008 21:24
si eu sunt de acord cu autorul articolului .metafora e f.f. reusita. te votez cu tot sufletul .
vetuta | 03 August 2008 17:25
advarat graesti.citi ani ai?daca ai bunic e posibil sa fii tinerel.poate ne mai scrii ceva.te votez.
Dragos Voicu | 03 August 2008 20:45
Multumesc inca o data pentru cuvintele voastre si pentru voturi! Pentru TipaSubAcoperire: tot in 3 sunt si eu. Sunt de acord ca o parte din acest sector este asa cum spui dar sunt multe alte locuri...altfel... Iar daca tu spui ca Bucurestiul "Este asa cum ne place noua, bucurestenilor"....inseamna ca esti fericita, ai un oras asa cum iti place! Felicitari pentru gusturi si pentru realizare! Ai grija numai sa nu te duci cumva la Praga sau la Budapesta sau stiu si eu...Viena. Vei fi total nemultumita. N-o sa-ti placa....
Gioni | 04 August 2008 17:28
Votat
stela | 04 August 2008 19:08
pentru autor--frumos stii sa dai din condei .succes.poate te mai citim pe viitor.te votez.
tututa | 04 August 2008 19:19
ai scris bine domnule.asa e ,crud si adevarat.. te felicit ..
petronius | 05 August 2008 21:47
sunt curios de rezultatul acestui concurs.cu votul meu poate cistigi, bravos..
stanescu | 06 August 2008 11:59
Vezi legat de ce ai scris: http://www.youtube.com/watch?v=7HXJ4wF7P80
ioana-madalina | 06 August 2008 14:31
buna dragos.remember me?dak nu intreab-o pe mada k stie ea cine sunt,dar sunt sigura k nici tu nu m-ai uitat:P...felicitari pt descrierea din pacate reala a bucurestiului...poate ne mai vdm si mai iesim si noi la un suc cand o sa avem timp... va pup pe aman2,adik pe tine si mada:D
Marcela | 07 August 2008 11:57
Dragul meu, ma bucur ca te-am regasit. Te votez in amintirea clipelor superbe petercute la Cluj. PS: poate ne mai vedem sa ne aducem aminte cum a fost!
Petre Negru | 07 August 2008 13:30
Iarta-ma batrane! Eu am scris comentariul care este semnat Marcela. Am vrut sa fiu rau, invidios fiind pe punctajul tau.
Dragos Voicu | 07 August 2008 16:06
Bunul meu prieten, Petre. Ma vad obligat sa ma recunosc invins. Stiu sigur ca esti mai bun, si daca nu as fi fortat neamurile, vecinii de bloc colegii de servicii, precum si cativa trecatori clandestini la granita cu moldova, sa voteze, acum nu aveam decat votul tau. iti multumesc pentru incredere si sper candva sa ma ridic la nivelul tau. Umil, Dragos Voicu.
Petre Negru | 07 August 2008 16:35
Dragos, te rog iarta-ma! Tot eu am scris in numele tau mesajul de mai sus, dar crede-ma, nu-mi pot stapani rautatea si invidia cand vad cat de tare esti. Iarta-ma inca o data. Nu stiu daca ma voi putea stapani pe viitor dar am sa incerc. Cu supusenie, dezgust fata de mine insumi si temenele, Petrica.
ADEVARATUL PETRE NEGRU | 07 August 2008 16:40
FRATILOR, FAC APEL LA VOI! DRAGOS E BOLNAV. SUFERA DE PERSONALITATE MULTIPLA! EU NU AM DAT NICIUN MESAJ, PANA ACUM! EL CONTINUA SA ISI DEA MESAJE SINGUR. VA ROG, CA SA IL AJUTAM, VOTATI-MA PE MINE SA IL PUTEM READUCE CU PICIOARELE PE PAMANT. VA MULTUMESC! FORTZA PIETROASELE CIMPURENI! HU HU HU! http://www.deceiubimbucurestiul.ro/Gri/23.html#comment_180
TipaSubAcoperire64 | 07 August 2008 18:28
"Sunt o mediana intre bine si rau. Intre frumos si urat. Intre dulce si amar......."sau "bunicul meu bătrân şi bolnav"ce"pe masa de operaţie, într-un spital românesc fără ferestre şi colcăind de şobolani";tu care poveste ai alege-o?.... Insa hai sa-ti dau tie votul meu pentru ca mi-ai raspuns la ....indignare si pentru ca in ziua de azi nu conteaza cine esti ci' ceea ce faci...in nici-un caz pentru ca am vazut strada "cutarica" in 3 sezoane
calinescu monica | 07 August 2008 20:35
Povestea ta m-a atins. Musteste de realitate. Intr-o lume normala, realitatea asta ar fi una morbida, acida, de un cinism exacerbat si daca nu abominabila, macar trista...Dar noi traim in ea si o ignoram cu o luciditate ce pune pecetea vinovatiei cu litere de-o schioapa pe fruntile noastre...Nu e suficient sa ne sustragem ei fiindca nu ne place...Eu una cand am rabufnit la un pasager de ratb care isi etala noul telefon in ritmuri de manea, mi-am luat o palma...Dar asta nu inseamna ca voi inceta sa rabufnesc. Imi place stilul tau. Imi viziunea. Imi palce ideea. Constantin Noica spunea in Jurnalul filozofic ca "fiecare om e o forma de incapatanare,adica o idee." Ti-o tot asa!
Anteka46 | 08 August 2008 00:40
Mai Tipasubacoperire64, daca tie iti plac lucrurile comune, de 2 lei, de tinichea nu inseamna ca trebuie sa placa si altora...asa ca lasa omu n pace. In plus mai esti si confuza...Cu trei sezoane era Stanescu - Ateneul meu...si ce legatura are cu "nu conteaza cine esti ci ceea ce faci"...nu stiu ...lasa berea la o parte si fi mai clara fata...
Vladutzila Iepurila | 08 August 2008 13:40
De departea cea mai controversata si cea mai buna povestire de pe aici. Keep on voting people!! Go go Dadosh!!
Vladutzile Iepurila | 08 August 2008 13:49
TIpaSubAcoperire pana nu creezi nu-ti dam voie sa demolezi dar am impresia ca tu creezi doar probleme.Sau ai de gand sa iti publici povestioara ta in Libertatea?...la pagina 5...nu altfel.
ralucas | 08 August 2008 14:10
intreb asa, intr-o doara: pe Cristi Puiu si Razvan Radulescu (scenaristii de la "Moartea domnului Lazarescu" i-ai mentionat, macar la acknowledgments? :)
TipaSubAcoperire | 08 August 2008 18:22
mai Iepurila Cred ca ar fi frumos sa auzim si povestioara ta(daca ai vre-o una fie ea si "fara perdea"-din Libertatea...) .In caz ca vrei sa fii votat tu POT sa te sustin cu parerea mea doar daca consider ca povestioara ta este buna,....atunci poate ti-as intzelege si elanul tau in Keep on voting people!!! si m- ai intelege si pe mine de ce am luat personal "problema" ta.In cazul in care ai de gand sa porti un dialog cu mine poate-ar trebui sa-ti schimbi aluziile din limbaj pana atunci monologheaza in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!
Vladutzila Iepurila | 09 August 2008 00:44
Deja mi-ai raspuns..deci nu mai are cum sa fie monolog. Nu vreau sa dialoghez...nu caut anturaj electronic.Salutare
Adina Iliescu | 10 August 2008 16:04
Magistral! Te voi vota in fiecare zi pana la 1 septembrie.
Doru Iliescu | 10 August 2008 16:06
Stimabile ai si votul meu pe langa cel al nevesti-mi. Ne-a mers la suflet povestea ta. La mai multe!
Adian Vasilescu | 10 August 2008 22:33
Ma bucur ca te redescopar dupa atatia ani. Si mai ales in aceasta postura. Felicitari pentru text si sper sa ne vedem in octombrie cand venim in Romania. Te votam cu drag.
Renegatu | 12 August 2008 10:06
@TipasubAcoperire eu sunt de partea ta! pun pariu ca porti chiloti tanga!
Adriana Neagu | 12 August 2008 15:05
Salutare Dragos! Doru Iliescu mi-a spus de poveste ta. Nu stiam ca ai si veleitati literare. Felicitari, e foarte faina povestea. Sa speram ca va avea ecouri si ca Bucurestiul nu va muri.
malitios | 12 August 2008 15:29
Domnule Dragos Voicu, nu te cunosc, nu ma cunosti. Cum prezinti dumneata bucurestiul e un mod stramb si neghiob. Orbit de neputintele tale, ai uitat tema scrierilor de aici. Nu am inteles de ce iubesti bucurestiul. am inteles doar de ce il urasti. te votez asa sa vad cate voturi ai.
Ilie Stamate (vecinul de la etajul2) | 12 August 2008 15:35
Domnu Vicepresedinte de scara, gasesc placut surprins aceasta asternuire de cuvinte insirate. ma bucur ca avem un asemnea vicepresedinte. si eu insumi am participat cu multi ani in urma la Cenaclul Flacara unde am avut mareata sansa de al cunoaste pe maestrul Paunescu. am scris cateva poezii ce au fost dezbatute si analizate la intrunirile cenaclului. Propun sa ne vedem o data pe saptamana in casa scarii la noi la bloc, sa adunam vecinii si sa le recitam din scrierile noastre. ce spuneti? propuneti pe ordinea de zi si domnului presedinte! cu respect si admiratie, Ilie Stamate ( de la etajul 2)
Renegatu | 12 August 2008 15:37
Voicu Dragos si-a pus toate fostele gagici sa il voteze.
Ilie Stamate (tot de la 2) | 12 August 2008 16:15
Domnu Vice, revin. Sunt tot eu Stamate vecinul de la etajul 2. Am observat ca s-a afisat intretinerea pe iulie. Ma intrebam sper nu retoric de ce m-ati bagat cu 3 persoane la apa calda? cainele meu pechinez foloseste foarte putin, in plus daca scad orele petrcute afara in placuta lui companie voi ajunge la mai putin de 15 zile pe luna conlocuite cu credinciosul meu animal. Cum rezolvam problema? va rog cand ajungeti acasa coborati pana la mine, va astept la ghena. Va salut din nou, Ilie Stamate ( de la etajul 2)
Petre Negru | 12 August 2008 16:15
Mai malitios, n-ai inteles nimic din ce a vrut sa scrie omu'. Fraiere, povestea e scrisa tocmai pentru ca omu' tzine la Bucureshti si ca sa nu se intample asa cum se scrie in poveste. Offf! Greu cu totzi pacalicii " care citeste si ei pa saituri"
Petre Negru | 12 August 2008 16:21
Dragos, iarta-ma! Eu sunt cel semnat malitios, Ilie Stamate, Renegatu, TipaSubAcoperire etc. Ti-am spus ca nu ma pot abtine...Rautatea si invidia e in fira mea....Plang si scriu acuma...Stiu ca o sa fiu rau din nou....Iarta-maaaaaaaaaa. Ai vazut ce mi-am scris mie mai sus (adica lu' malitios) sper sa ma ierti
H.R. Patapievici | 12 August 2008 16:21
Permiteti sa ma introduc. Sunt H.R. Patapievici. Observ un motiv al Alice in Tara Minunilor combinat cu motivul iubirii loiale dintre Lizuca si Patrocle, in povestirea dvs. Oglinda cam murdara tousi, si Dumbrava cam mucegaita. Succes, pe mai departe. Vierme.
Dragos Voicu Junior | 12 August 2008 16:27
Taticule, taticule, ce ma bucul ca esti asa talentat. taticule iti plomit ca o sa inot mai lepede sa clesc male si sa ies odata in olasul asta de cale sclii talica, daca imi plomiti ca nu ne mai spalgi capetele, de faianta din baie mie si flatiolilor mei. pa taticule, pe culand
Dorina Antonescu | 12 August 2008 16:32
Stimati domni care adaugati comentarii, Va rog sa nu transformati acest site in altceva. Va rog sa pastrati masura.
Gioni SteelTongue | 12 August 2008 16:32
hai ca poti mai mult!
PN | 12 August 2008 16:33
Doamna Dorina, lasati mesaj si la mine, ca si la mine s-a dezlantuit jihadu'. Si nu uitati sa ma votati.
Andreea Deleanu | 12 August 2008 16:57
Mmmm...ar fi invidios Calinoiu pe tine. Te votez si o sa-i arat si lui povestea. Sa-i cada fata.
Calinoiu | 12 August 2008 17:05
Aha...Te-ai apucat de scris!!!N-ai spus nimic!!! Ehh, cu toatea astea...te votez si eu...daca te-a votat Deleanca...n-am incotro...ea e sefa...
Rambo | 12 August 2008 17:11
Minte! nu te-a votat! l-a votat pe asta de aici http://www.deceiubimbucurestiul.ro/Gri/23.html tu aveai tot 273 inainte de ce ti-a scris!
ioan | 12 August 2008 21:49
nu stiu ce s-a intamplat cu precedentul mesaj, dar revin spunand celor care nu te cunosc, ca tu poti sa scrii si altfel si ca vor mai auzi de tine si cu alte ocazii Succes pe mai departe .
Ilie Stamate (tot de la 2) | 13 August 2008 15:11
Domnu Vice, sunt la ghena. va astept sa rezolvam chestiuna cu pechinezul meu. Respectuos Stamate ( de la etajul 2)
Caraion | 13 August 2008 21:02
Ca de obicei! Votat
Dorian Alexe | 14 August 2008 17:14
Mestere nu credeam ca faci si d-astea! La mai multe! Mi-a placut.
Neatu | 14 August 2008 21:58
Nu esti tu. E alticineva.
Lucian Stiitucare | 14 August 2008 22:35
Bravos....dat bine cu deshtu-n taste......parca mi-ai deschis apetitu' sa scriu si yo despre Iasi. .... FREMOS..... Oricum tare alegoria Tumoare - Manelist.......merge si-un tatuaj doua pe-alocuri ca da bine-n poza.... In rest...numai de bine.....pup-o pe Mada si sa aiba grija sa nu scapi pixu' din mana.... VOTAT
Leonard Aron | 14 August 2008 22:47
Ce text...M-ai intristat de tot. Oricum, votat!
Ganezu56 | 14 August 2008 22:48
Frateeee....ce descriere. Mi-aduce aminte de cuba cand am fost cu bunaca-miu la doctor. Cam asa am patit
Frumu | 15 August 2008 00:02
Ce text infricosator!
canadianu | 15 August 2008 07:53
bravo frate mai trei voturi de pe plaiurile noastre ca mi-ai adus aminte de bucuresti
Administrator_Site | 15 August 2008 14:21
Va reamintim ca este interzisa folosirea software-urilor de tip IP Adress Ranges Generator. Punctele obtinute in plus prin frauda vor fi scazute. Orice incercare ulterioara de frauda va descalifica povestea Dvs., conform regulamentului.
Beliza | 15 August 2008 14:30
Mie pur si simplu nu imi place! Dar acum e clar ca romanu' s-a nascut poet!
Andronic | 15 August 2008 15:04
Nu-ti place pentru ca nu are cum sa-ti placa. Nici lu Gutza nu-i place Patapievici pentru ca nu are cum sa-i placa.
Dragos Voicu | 15 August 2008 15:10
Domnule Petre Negru va rog sa fiti serios si matur si sa nu mai publicati comentarii sub numele meu. De asemenea, va rog sa nu mai publicati sub alt nume comentarii la povestea Bucurestiul. Va invit sa va asumati responsabilitatea pentru dejectiile varsate. Pentru cititorii care nu stiu, comentariul de mai sus semnat Administrator_Site cat si alte comentarii infantile si ireverentioase au fost postate de Petre Negru
Dragos Voicu Junior | 15 August 2008 15:17
Taticule calmeaza-te te log io. Sa nu iti plesneasca vleun vas de sange la cap! Stiu ca sufeli de pelsonalitate multipla ca olice geniu! dal chial sa ajungi sa te celti cu talica insuti nu cledeam asa ceva!
Dragos Anonim | 15 August 2008 15:22
Clarificare: MA VAD NEVOIT IN URMA PRIMIRII REZULTATELOR ANALIZELOR MEDICALE SA RECUNOSC CA SI POVESTEA "GRI" ESTE SCRISA TOT DE MINE, DRAGOS VOICU, INSA SUB UN ALT EGO. IMI CER SCUZE PENTRU CARACTERUL DEVIAT DE CARE DAU DOVADA DAR NU MA POT ABTINE. SALUT, NUMELE MEU E DRAGOS SI SUNT DEPENDENT DE ALTE IDENTITATI!
H.R. Patapievici | 15 August 2008 15:30
Cu stima, buna ziua! permitati sa ma introduc: H.R. Patapievici. Dincolo de transcedentalul translucid transcris ce traverseaza transexualitatea bacoviana din randuletele dvs, va rog nu imi mai folositi numele pentru a face reclama fituicii dvs. In speranta ca ati memorat intracefal mai mult decat rugamintea mea, va salutrespectuos. H.R. Patapievici. Vierme.
Marilena Rogojeanu | 15 August 2008 16:11
Foarte faina povestea. Trebuia sa mi-o arati mai de mult sa-ti dau mai multe voturi. Poate scrii una si despre Iasi ca si aici ar fi loc de mai bine. Nu prea inteleg ce e cu comentariile astea. Sunt cam derutante. Iti scrie cineva sub numele tau sau sub alt nume? Ma rog, unii au timp de tampenii. Am citit si textul Ralucai Huluban de care mi-ai zis. E tare fain. Hai ca tre sa plec, succes si sa mai scrii.
Vlad Rogojeanu | 15 August 2008 16:16
Batrane, 2 cuvinte si de la mine: Foarte tare! Nu te supara pe moletzii, sfoiagii, surdomasii si ciormanii de pe net ca n-ai ce sa le faci. Astia viermuiesc peste tot. Ma intorc sapt viitoare si sper sa te gasesc la serv. sa vorbim de planul nostru.
Nistor Stelian | 15 August 2008 19:09
Bun articolul. Aprecieri.
un cititor permanent | 15 August 2008 20:16
pacat ,pacat ,pacat... nu mai inteleg nimic.daca autorul are un admirator ,de ce nu ramane asa?. de ce il invidiaza? apoi cere scuze.e urat. ce sa mai cred???????????/ cuvinte urate folosite ,grele chiar ,si iar .SCUZE ....OPRITI-VA FRATILOR! DACA SUNTETI ASA DE DESTEPTI SI DOTATI MERGETI ALTUNDEVA.a inceput frumos .dar se pare ca ce e frumos se termina repede.eu am crezut ca aici e vorba despre altceva.dar vad ca am gresit.cititorii citesc si se minuneaza .e o lupta????dupa mine autorii nu trebuiau sa-si scrie,NU?TERMINATI DOMNILOR 000petre negru etc...si cine te mai recunosti pe aici .spuneti-mi si mie cum de au loc laolalta ADMIRATIA,INVIDIA,SCUZELE SI VICEVERA. te votez DRAGOS VOICU dar nu mai raspunde la nici un comentariu rautacios plin de scuze si admiratie .
Pentre Negru | 15 August 2008 20:40
Lui Dragos Voicu, Un artist Constipat Stau constipat,/ Pe un WC-u trucat,/ Ma screm de nu mai stiu de mine,/ Sa mor aici asa imi vine./ La Elvis iarasi ma gandesc,/ Scremandu-se si el sarmanu',/ A scos tot ce –a avut grotesc,/ Si a murit ca animalu'./ Ma tin cu mainile de cap,/ Si ma-ncordez inca o data,/ Si din stramtoare ash vrea sa scap,/ Sa-mi fac nevoia de indata./ Sunt constipat cam rau, bag seama,/ Nimic nu vrea sa se arate,/ Ba parc-ar fi un pic de zeama/ Si cad, prea ostenit, pe spate./
Petre Negru | 16 August 2008 11:15
Dragi cititori va multumesc pentru rabdarea acordata! sper ca sa fi inteles ca totul a fost o mica sarada jucata pentru a va mai putea aduce un zambet pe buze. personal imi asum eventualele neintelegeri generate. inca odata va urez lectura si votare placuta. pana la urma doar hazul ne ramane sa luptam cu bucurestiul cotidian. ma opresc aici si Dragos iti urez mult succes.
Romascanu Florin | 16 August 2008 11:17
Bine bineeeee!!!Votat
maria | 17 August 2008 20:06
bravo PETRE NEGRU. bine ca te-ai scremut sa termini .frumos gestul de capitulare in fata celui mai bun .mai ai ceva bun in tine.dar sa nu te rasgandesti ca nu da bine la imagine.
un admirator | 18 August 2008 08:52
sunt incantat sa vad ca mai exista indivizi care scriu cu adevarat. din pasiune pentru scris si din admiratie pentru un bucuresti care inca mai inspira frumosul si creatia, iti doresc sa fii citit si votat de cat mai multi
Stancu Amelia | 18 August 2008 09:03
M-ai terminat! Ce imagini ai putut sa creezi....Sa speram ca Bucurestiul nu va muri.
Ligia Adam | 18 August 2008 13:41
frumos scris, sper sa te citesc in cartea Bucurestiului :)
A. Raicu | 18 August 2008 16:03
Foarte bine scris. Nu vii si la Superstar?
A. Raicu | 18 August 2008 18:48
Am glumit, nu trebuia sa te superi. Stii ca sunt rea cateodata:). Oricum si lui Tudor i-a placut.Chiar se gandea a faca un cantec despre Bucuresti. Hai succes si ne vedem la Megastar:)))
Inoportunescu | 18 August 2008 21:40
Aoleu da' negru l-ai facut domle! Sa speram ca nu s-o intampla asha. Oricum bine scris. numai sa nu visez urat la noapte...brrrrr...
Dragos Voicu | 18 August 2008 22:44
Multumesc Inoportunescu! Se pare ca ne-ai cam pus la colt!
Madalina | 19 August 2008 02:13
parol ca te-as vota in fiecare zi. semnat: fantoma unei domnite dantelate.
Doriangrei | 19 August 2008 09:52
Votat bre!
Alexandra Seva | 19 August 2008 12:30
O poveste intr-adevar interesanta! In plus cred ca e foarte originala. Felicitari Dragos! Te votez. PS: sper sa ma votezi si tu:)
Ciprian | 19 August 2008 12:30
Frumos scris ...
Laura | 19 August 2008 12:34
Intr-adevar, ce pot sa spun? E originala si bine scrisa. Nu pot sa nu te votez chiar daca suntem concurenti.Felicitari.
Infirmierii | 19 August 2008 13:23
Bai baiete, noi estem cei doi infirmieri din poveste.Nu vrei niste mici? ca am pus grataru acuma.Ne facusi celebri frate, meriti un mititel. Da niste Burger nu vrei? Da, la pet. Ai scris frumos da noi.Multumim.Da niste pamant nu cumperi?Avem noi ceva pa la Chiajna.E daca e vreo invarteala sa ne zici.Te votam shi noi si sa mai povestesti da noi sa traiasca si noi bine shi spitalu shi sefa da sectie si gicu de la ascensor.
sranger | 19 August 2008 17:54
desi nu sunt bucurestean iti acord votul meu.Meriti toate laudele pt cum ai scris.Ai talent.Felicitari!
Degalso | 20 August 2008 08:30
Uauuuuu.....!!!!!Votat!
Adi S. | 20 August 2008 10:18
citit:)
Adrian Petre | 20 August 2008 13:44
Am citit-o in sfarsit.Toata lumea ti-a laudat-o! E f. faina intr-adevar. Votat!
cititorul permanent | 20 August 2008 19:30
azi te-am votat. ieri nu mi-a mers NETTUL..CE FACI DOMNULE AUTOR? MAI E PUTIN PANA LA 1 SEPT. SUCCES.
Ciprian | 20 August 2008 19:58
Votat! Pe merit!
Aurora S | 21 August 2008 14:52
Foarte tare povestea! Te izbesc peste tot cuvintele si imaginile tale. Te votez cu drag!
Deceneu | 21 August 2008 18:46
Placut!Votat!
cititorul permanent | 21 August 2008 20:03
ma intreb ce voi face dupa ce se termina concursul.aveam o curiozitate in fiecare zi sa vad cite voturi ai strins si ce se mai comenteaza.rugamintea mea -;mai faceti si alte concursuri, fratilor.te-em votat cu tot neamul.
Inoportunescu | 21 August 2008 23:34
Le-am cam citit pe toate! Ma opresc la tine. Punct.
Dragos Voicu | 22 August 2008 12:30
Multumesc Inoportunescule da' nu prea inteleg ce inseamna ca te opresti la mine??!!
Bleahu J | 22 August 2008 17:31
O poveste reala si plina de duritate. Scrisa excelent.
Inoportunescu | 23 August 2008 17:03
Adica mi se pare originala in comparatie cu celelalte. Si cred ca e favorita mea la acest moment. E si destul de bine scrisa. Atat doar ca "puturos" apare cam des. Succes!
yonutz | 23 August 2008 18:19
foarte adevarat si trist...pacat
yonutz | 23 August 2008 18:37
ai votul meu si al prietenilor mei,bafta sunt "cineva" cred ca ma recunosti
cititorul plangacios | 23 August 2008 18:43
te-am votat.vad ca s-a facut liniste pe aici. da bine.mai e o saptamana. sa ne scii aici finalul.
betty boop | 23 August 2008 19:15
Bravo Dragos. Bravo de doua ori, o data pentru gandurile tale si inca o data pentru ca ii esti recunoscator acestui oras. Toti ceilalti il privesc de sus, cu un dispret direct proportional cu eforturile pe care le-au facut ca sa se mute aici.
Dragos Voicu | 24 August 2008 19:02
Multumesc din nou tuturor pentru aprecieri si voturi!
Lexicon | 24 August 2008 20:59
Da....foarte foarte negru...
Dna Inoportunescu | 25 August 2008 11:27
go, Dragos, go! Numai daca privim realitatea in fata, vom putea schimba ceva in orasul asta care vara miroase numai a canalizare si asfalt incins! Vot.
Doru | 25 August 2008 14:50
Eu sunt infirmer da sa sti ca la noi nu e asa. Nu mancam gratare in sala da operatie. Le scoatem in curtea spitalului. Si nici nu prea ne place micii ca asa cum ai zis ne ramane in dinti. Mie de exemplu imi place ceafa de porc mai in sange cu multi cartofi prajiti. Da sa fie reci cartofii sa simti untura un pic. Si noua nu ne e frica de doctori. ete nu e si ei oameni ce-o sa ne faca? sa ne ia caii da la bicicleta? oricum e bine ca ne mai baga si pe noi cineva in seama. Multumim.
Adrian Petruc | 25 August 2008 15:55
Trist dar adevarat...
Bodo | 25 August 2008 23:06
Super tare frate. Nu cred ca am mai citit ceva atat de adevarat. Felicitari, fiindca se vede ca sti sa iti folosesti si ochii si talentul.
Grozea C. | 26 August 2008 15:20
Un text demn de realismul magic. Votat
Mihai libenski | 26 August 2008 20:44
Foarte tare povestea. Ai o imaginatie....Si combinatia de elemente e extraordinara. Felicitari. Chiar cred ca se poate incadra in realism magic.
Andra | 27 August 2008 10:14
Votat! Felicitari!
Sandra V | 27 August 2008 18:01
Foarte tare Voicule! Ia si votul meu!
Virgil Ionescu | 27 August 2008 20:05
Placut!Votat!
acidor | 27 August 2008 23:20
Ma bucur ca am votat! Trist de adevarat..., dar nu uita ca berea are si substante nutritive..., important e sa vrea Bucurestiul, in rotundul lui, sa traiasca!
Ramona Grecu | 28 August 2008 10:20
Mi-a placut tare mult. Votat cu drag!
Mircea | 28 August 2008 14:15
acum am descoperit si eu site-ul si cateva din povesti, imi pare rau ca nu am acum inspiratie si nici timp nu prea mai am sa scriu si eu una...si nu stiu daca as putea sa cant Bucurestiul in cuvinte, e prea schimonosit acum....dar, interesant stilul tau...vot!
Arbitrul povestilor | 28 August 2008 14:47
Esti pe primul loc la punctaj pana acum! Ia un vot si de la mine. Bafta!
Natzu | 28 August 2008 14:50
Felicitari! Intr-adevar ai cele mai multe puncte, am verificat. Feli!
Zanussi | 28 August 2008 16:26
hmmmm, o poveste destul de dura..dar bine scrisa, cu mult umor! Bafta pe mai departe! Vot!
Donat Lo | 28 August 2008 19:15
Nu te mai votez. Ai prea multe voturi.:)))
Zanzibar | 29 August 2008 10:32
Foarte tare! Haideti s asalvam cumva Bucurestiul asta!
Ciprian | 29 August 2008 12:27
Flo | 29 August 2008 15:34
Se spune ca o carte buna te face sa vrei sa o recitesti...Daca este cam a 15-a oara cand citesc povestioara ta, vei deduce cam ce parere am.Felicitari Dragos, interesant mod de a creiona o parte din iubita noastra urbe. Flo
Dragos | 29 August 2008 19:42
Thanks Flo! Nice comment! I'm impressed!
Ultimele zile | 30 August 2008 11:03
Votat!
Dragos Voicu | 31 August 2008 10:47
La final de concurs multumesc tuturor celor care m-au citit, votat, hulit si comentat.
Oamenii buni | 31 August 2008 17:59
Bucuresti, sa traiesti!!!!!
geo | 04 Septembrie 2008 21:01
f tare :))
Xpescu | 05 Septembrie 2008 15:56
Felicitari!
Dormarunt | 05 Septembrie 2008 22:44
Imi pare rau ca nu pot sa mai votez.
Dragos Voicu | 16 Septembrie 2008 20:41
Multumesc juriului pentru aprecieri! Multumesc tuturor celor care m-au votat!
elixir | 18 Septembrie 2008 21:18
Felicitari, foarte interesanta viziune...
Dragos Voicu | 19 Septembrie 2008 22:29
Thanks elixir!
Andrew | 30 Septembrie 2008 16:11
Felicitari pentru locul I!
Mishu | 06 Octombrie 2008 21:02
Foarte tare balaure. Desi e orasul meu natal, cam bate cu ce zici. Ingineru din tine se revolta. Iasul se simte bine... peace!
Sandra Marco | 13 Octombrie 2008 23:23
Mult deasupra celorlalti! E emotionant! Felicitari pentru locul 1. Ti-am citit si blogul si am ramas la fel de impresionata.
Dragos Voicu | 13 Octombrie 2008 23:28
Multam fain Sandra! Nu stiu daca te-ai uitat si pe noul blogul cu povesti. Daca ai chef poti sa arunci o privire. http://www.dragostories.blogspot.com/
A.B. | 23 Octombrie 2008 22:08
Buna, Dragos Am si eu o critica, sper ca e constructiva. Ai grija cu timpurile alea, sari de la prezent la perfectul simplu si inapoi de vreo doua ori. vad ca pe multi i-ai impresionat, dar e mai mult decat obositor un text scris in stilul asta. un ochi avizat te-ar penaliza imediat. ma mir ca ai obtinut 9,97 avand in vedere observatia asta si mi se pare ciudat ca nu te-a deranjat cand ai recitit ce ai scris. In rest, usor redundant, ai gasit o imagine si nu i-ai mai dat drumul. In final, am si o intrebare: de ce textul tau apare pe siteul asta? locul lui era la "de ce nu iubesc bucurestiul". Iar pe siteul ala nu m-as fi deranjat sa citesc niciun text, pentru a nu avea surpriza neplacuta de a da peste un bucuresti, ca al tau, pe care vreau sa il uit. Multumesc A.B redactor de carte
matei hablinschi | 01 Noiembrie 2008 12:02
nu rau..nu rau...incrincenat, disperat si strigind a disperare si ajutor...mi-a placut...pacat ca pofta de viatza, optimismul si umorul au disparut... dar, cu imagini puternice..vizual bine facut
Dragos Voicu | 01 Noiembrie 2008 21:26
Pt AB redactor de carte: 1.Multumesc pentru observatii. Textul a fost scris furibund in max 30 min, fara review. 2.Daca-mi spui si unde sar de la prezent la perfectul simplu si inapoi de vreo doua ori ti-as multumi inca o data pentru ca nu prea-mi dau seama. 3.Imi pare rau ca te-a obosit textul. Aaaa pardon, stai ca nu e vorba de oboseala, ai spus c textul e mai mult decat obositor scris in acest stil. Sper ca nu ai avut probleme de sanatate sau altceva, caci ce poate fi mai mult decat obositor decat ceva ce-ti afecteaza sanatatea?:)). 4.Despre nota, ce sa zic? Ea e facuta din doua parti. O parte o da prietenii iar cealalta parte o da un juriu. Hai sa zicem ca partea cu prietenii nu se pune. Da ce sa ma fac cu juriul ca din 6 jurati, unu mi-a dat 9 si restul 10. Da' aflu io cine mi-a dat 9!:))). 5.De ce apare povestea mea pe site-ul asta? Pai uite ce zice un membru al juriului: "Mizeria strazii - bucurestene sau de aiurea - ne oculteaza vederea, ne oculteaza simtul frumosului si desparte oamenii de oameni. Suntem datori, cei care credem ca se poate trai si altfel, sa aratam cu degetul mizeria si sa o aruncam, pentru inceput printr-o metafora, la groapa de gunoi." 6. Iarta-ma ca ai avut surpriza neplacuta de a da peste un Bucuresti ca al meu pe care vrei sa il uiti. Din pacate nu o sa poti sa il uiti asa de curand. Inca miroase a Cutzarida in Bucuresti. Inca e zvon de hoti din Trapanale. Dragos Voicu inginer
Dragos Voicu | 01 Noiembrie 2008 21:29
Multumesc Mihai! Ai citit tu tocmai de acolo povestile-astea despre Bucuresti?
a.b. | 04 Noiembrie 2008 16:38
"E rost dă moarte frate” ZISE unul din ei" si “Hai bă mori odată, dete dreacu’ că m-am plictisit” ZISE unul din infirmieri " sunt cele 2 locuri in care aluneci fara motiv in pefect simplu, cand totul in rest e la prezent. Cand spun ca e mai mult decat obositor textul ma refer la trisetea de a pierde placerea lecturii din cauza unor mici scapari cum sunt cele de sus. asta da, e mai rau decat oboseala. cat despre bucurestiul tau, nu mi-a placut pentru ca seamana cu al meu, cu bucurestiul pe care l-am abandonat tocmai de aceea dar caruia ii duc dorul. as vrea sa ma reindragostesc de el asa cum o sotie plictisita spera sa se reindragoasteasca de sotul ei ca sa il poata suporta inca 20 de ani. stiu ca lucrurile pe care le-am iubit sunt inca acolo, numai ca nu le mai vad, iar cei ca tine nu ma ajuta si nu ajuta nici bucurestiul. nu cred ca daca aratam cu degetul mizeria vom vedea frumusetea. ei da, si gandul asta este mai mult decat obositor. a.b.
Dragos Voicu | 04 Noiembrie 2008 21:42
Offf, ai dreptate! Nu mi-am dat seama. Oricum, chiar daca as fi recitit nu mi-as fi dat seama. Insa acum, dupa ce mi-ai spus tu, am sesizat discordanta si chiar ma bucur (ca am sesizat-o). Si iti multumesc. Pentru mine - un incepator in ale scrisului - e o chestiune fina dar cred ca inteleg cum suna pentru un redactor de carte. Cat despre restul (compatibilitatea text-site)recunosc faptul ca nu as putea sa polemizez cu tine si sa te privesc in ochi. De asemenea iti multumesc ca mi-ai luat texul in serios. Tare mi-as dori, daca vreodata voi scrie vreo carte, sa gasesc un redactor de carte cu un "ochi" ca al tau. Dragos
matei hablinschi | 09 Noiembrie 2008 16:06
Sa scrii o carte, nu te lasa...ai putere si ai talentul sa provoci vizualizare si este rar...o spun caci de felul meu sint un om impreganat de vizual si in textul tau am simtit si vazut imaginile. Cit despre tehnica, aranjare, ritm si altele se invata...oricum bravo si ce am mai citit de tine m-a impresionat si bucurat. Nu am talentul tau in proza, scriu poezii si numai cind sufar..este descatusarea mea..sint prea macho ca sa recunosc.. dar continua
Dragos Voicu | 11 Noiembrie 2008 21:16
Multumesc mult Matei! Am terminat deja cartea! Am tinut secret asta, dar tie pot sa-ti spun. In decembrie o trimit pe la edituri cu colindul. Poate...cine stie?
matei hablinschi | 12 Noiembrie 2008 00:00
ei..ma bucur ..vesti bune...pot sa cer un mic favor?..sa primesc si eu una?..traiesc in Germania si sint pt 6 luni la Madrid trimis de firma....dar poate cind ajung in tzara sa o gasesc. BRAVO!!!!
Dragos Voicu | 13 Noiembrie 2008 21:47
Cu mare placere iti voi darui una! Numai sa fie pe placul vreunei edituri. Te tin la curent. Bafta la Madrid! Am vazut ca lucrezi pe proiecte si stiu bine ca nu-i tocmai usor.
matei hablinschi | 15 Noiembrie 2008 08:32
Multumesc mult,,poate ar trebui sa publici citeva fragmente. Este destul de greu de lucrat numai pe proiecte, dar este f interesant si f obositor.
leka | 28 Noiembrie 2008 13:49
mmm...
Vera | 17 Decembrie 2008 13:41
trist, dar adevarat :(
matei hablinschi | 24 Februarie 2009 16:28
A aparut cartea? Ceva noutati?
Dragos Voicu | 26 Februarie 2009 22:33
Hey Matei! Pai ia arunca o privire aici: http://www.cartearomaneasca.ro/agenda/stiri-si-lansari/a-fost-desemnat-cistigatorul-concursului-de-debut-in-proza-la-cartea-romaneasca.html
Andu | 18 Martie 2009 22:44
Felicitari! La mai multe Dragose!
matei hablinschi | 24 Martie 2009 13:22
Felicitari, bravo...sa ajung sa am si eu cartea...sper sa nu dispara pina in vara cand ajung in tzara. Inca o data, bravo!!!
Dragos Voicu | 02 Mai 2009 17:32
Frati povestitori, Dupa povestea cu Bucurestiul a urmat o carte, "Coada". Cartea a vazut deja lumina tiparului. O gasiti aici: http://www.romanulcoada.wordpress.com Si bineinteles in toate librariile :))
Lexy | 06 Iulie 2009 22:32
Wow!
Andrei S | 29 Iulie 2009 23:57
Felicitari si pentru poveste si pentru romanul Coada! La mai multe!
Andrei | 21 Ianuarie 2010 23:42
Super tare!
Gabriela | 28 Ianuarie 2011 11:54
Impresionant! Bravo!
replica watches | 15 Aprilie 2011 11:05
cartier 21 must de http://www.tobuywatches.com/sohne.html iwc watches.
bedding sets | 15 Aprilie 2011 11:39
of this magnificent self winding mechanical sheridan bedding http://www.exportbedding.com/ before they purchase a wig for bedding.
bedding | 16 Aprilie 2011 05:26
quality One usually wants their watch to be able king bedding http://www.exportbedding.com/ which currently has a hobo bag in Curtains.
replica watch | 16 Aprilie 2011 05:42
tankissime watches http://www.watchescode.org/ replica watches casabalance watches.
bedding sets | 18 Aprilie 2011 11:52
with the double rolled top handles throw pillows http://www.onbedding.com/ pattern to the decorative cotton throw pillows.
bedding sets | 19 Aprilie 2011 03:15
There are several places to shop black bedding http://www.bedding-sale.org/ hairline You become beautiful inside pillow protectors.
Monster beats | 16 Iulie 2011 09:54
http://www.ubeatsbydreheadphone.com/ http://www.ubeatsbydreheadphone.com/ http://www.ubeatsbydreheadphone.com/ http://www.ubeatsbydreheadphone.com/ http://www.ubeatsbydreheadphone.com/ http://www.ubeatsbydreheadphone.com/ http://www.ubeatsbydreheadphone.com/ http://www.ubeatsbydreheadphone.com/
wow gold | 16 Iulie 2011 09:54
nice blog. very nicely written. there will come a time when children will no longer need pens and papers.
designer evening dresses | 30 August 2011 04:26
you could have cocktail prom dress the ability to reserve sufficient dresses while in the type you prefer and also the dimensions which red evening dresses you require. Some stores also offer layaway ideas, so when you are apprehensive about losing all those offers just before black evening dresses your bridesmaids have used for the blue evening dresses, position them on layaway or request a department manager if she'll hold them for twenty-four hrs
Global Crazy Fashion | 09 Septembrie 2011 08:50
I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading.Nice blog,I will keep visiting this blog very often.
hair extensions | 20 Septembrie 2011 05:14
I’m experiencing a little issue I can’t make my reader pick up your blog feed, I’m using google reader ,if that makes any difference.
Human Hair Extensions | 21 Septembrie 2011 08:58
wonderful! i like it very much!
Fake Oakley Gascan sunglasses | 24 Septembrie 2011 03:26
I love this article, it's very well.replica Oakley Jupiter Sunglassescheap Oakley Jury SunglassesOakley Jury Sunglasses wholesalereplica Oakley Jury Sunglassescheap oakley m frame sunglassesReplica Oakley ForsakeReplica Oakley Fuel CellReplica Oakley Half JacketReplica Oakley Batwolf SunglassesReplica Oakley Bottlecap SunglassesReplica Oakley Commit SQ SunglassesReplica Oakley Dispatch SunglassesFake Oakley Batwolf sunglassesFake Oakley Bottlecap sunglassesFake Oakley Commit SQ sunglassesOakley Encounter SunglassesOakley Forsake SunglassesOakley Half Wire SunglassesOakley Half X Sunglasses
Fake Oakley Polarized sunglasses | 24 Septembrie 2011 06:49
It's wonderful, thank you.[url=http://www.oakleyshadestore.com/fake-oakley-straight-jacket-c-4.html]Fake Oakley Straight Jacket sunglasses[/url][url=http://www.oakleyshadestore.com/fake-oakley-ten-c-30.html]Fake Oakley Ten sunglasses[/url][url=http://www.oakleyshadestore.com/fake-oakley-zero-c-19.html]Fake Oakley Zero sunglasses[/url][url=http://www.replicaoakleysunglassmall.com/replica-oakley-antix-sunglasses-c-6.html]Replica Oakley Antix Sunglasses[/url][url=http://www.replicaoakleysunglassmall.com/replica-oakley-enduring-pace-sunglasses-c-15.html]Replica Oakley Enduring Pace Sunglasses[/url][url=http://www.replicaoakleysunglassmall.com/replica-oakley-fives-squared-sunglasses-c-25.html]Replica Oakley Fives Squared Sunglasses[/url][url=http://www.replicaoakleysglass.com/replica-oakley-sunglasses-promotion-replica-oakley-jupiter-sunglasses-c-39_60.html]Replica Oakley Jupiter[/url][url=http://www.replicaoakleysglass.com/replica-oakley-sunglasses-promotion-replica-oakley-m-frame-sunglasses-c-39_48.html]Replica Oakley M Frame[/url][url=http://www.replicaoakleysglass.com/replica-oakley-sunglasses-promotion-replica-oakley-monster-dog-sunglasses-c-39_46.html]Replica Oakley Monster Dog[/url][url=http://www.sunglassbranded.com/oakley-sunglasses-oakley-pit-boss-sunglasses-c-18_77.html]replica Oakley Pit Boss Sunglasses[/url][url=http://www.sunglassbranded.com/oakley-sunglasses-oakley-polarized-sunglasses-c-18_58.html]Oakley Polarized Sunglasses wholesale[/url][url=http://www.sunglassbranded.com/oakley-sunglasses-oakley-polarized-sunglasses-c-18_58.html]replica Oakley Polarized Sunglasses[/url][url=http://www.sunglassbranded.com/oakley-sunglasses-oakley-radar-sunglasses-c-18_44.html]cheap oakley radar sunglasses[/url][url=http://www.sunglassbranded.com/oakley-sunglasses-oakley-radar-sunglasses-c-18_44.html]oakley radar sunglasses wholesale[/url][url=http://www.sunglassbranded.com/oakley-sunglasses-oakley-radar-sunglasses-c-18_44.html]replica oakley radar sunglasses[/url][url=http://www.sunglassbranded.com/oakley-sunglasses-oakley-restless-sunglasses-c-18_72.html]cheap Oakley Restless Sunglasses[/url][url=http://www.oakleysunglassesmvp.com/oakley-lifestyle-sunglasses-oakley-holbrook-c-7_35.html]Oakley Holbrook Sunglasses[/url][url=http://www.oakleysunglassesmvp.com/oakley-lifestyle-sunglasses-oakley-jupiter-c-7_24.html]Oakley Jupiter Sunglasses[/url][url=http://www.oakleysunglassesmvp.com/oakley-lifestyle-sunglasses-oakley-restless-c-7_31.html]Oakley Restless Sunglasses[/url][url=http://www.oakleysunglassesmvp.com/oakley-polarized-sunglasses-c-37.html]Oakley Polarized Sunglasses[/url]
Fake Oakley Polarized Sunglasses | 24 Septembrie 2011 07:03
It's wonderful, thank you. Fake Oakley Straight Jacket sunglassesFake Oakley Ten sunglassesFake Oakley Zero sunglassesReplica Oakley Antix SunglassesReplica Oakley Enduring Pace SunglassesReplica Oakley Fives Squared SunglassesReplica Oakley JupiterReplica Oakley M FrameReplica Oakley Monster Dogreplica Oakley Pit Boss SunglassesOakley Polarized Sunglasses wholesalereplica Oakley Polarized Sunglassescheap oakley radar sunglassesoakley radar sunglasses wholesalereplica oakley radar sunglassescheap Oakley Restless SunglassesOakley Holbrook SunglassesOakley Jupiter SunglassesOakley Restless SunglassesOakley Polarized Sunglasses
Oakley Frogskins Sunglasses | 24 Septembrie 2011 09:04
It really a good article.replica Oakley Dangerous Sunglassescheap Oakley Dart SunglassesOakley Dart Sunglasses wholesalereplica Oakley Dart Sunglassescheap oakley dispatch sunglassesoakley dispatch sunglassesoakley dispatch sunglasses wholesaleFake Oakley HijinxFake Oakley HolbrookReplica Oakleys Promotion SaleReplica Oakley Jawbone SunglassesReplica Oakley Oil Rig SunglassesFake Oakleys AAA Specials sunglassesFake Oakley Flak Jacket sunglassesFake Oakley Juliet sunglassesFake Oakley Half Jacket sunglassesOakley Sport SunglassesOakley Jawbone SunglassesOakley Radar SunglassesOakley M Frame Sunglasses
tattoos machine | 27 Septembrie 2011 10:38
Posts like this brgihten up my day. Thanks for taking the time.
tattoos machine | 27 Septembrie 2011 10:39
Posts like this brgihten up my day. Thanks for taking the time.
clip in hair extensions | 17 Octombrie 2011 11:22
wonderful! i like it very much!thank you for sharing.
football shirts | 27 Octombrie 2011 09:47
Simply wanna remark on few general things, The website design is perfect, the content is real great : D.
Louis Vuitton Outlet | 01 Noiembrie 2011 05:02
zdgsrhserhr
Cheap Gucci shoes | 05 Decembrie 2011 04:04
This is a very good article, write their own characteristics, enrich our knowledge, we should come up with some things to share with everyone, this is a good phenomenon, we can communicate with each other, learn from each other, so we can benefit, common development and progress of each person the best thing out, so that you can get a colorful world, we will be more easy to grow and progress.
mens gucci shoes | 05 Decembrie 2011 04:05
Very fashion article, have their own style and characteristics, a feature article on self and others is an increase, but also the evaluation of an article an important indicator of good or bad, one good, superior quality articles have their own style and characteristics, which is the most basic characteristics of the article gives a new feeling, more likely to be endorsed by others, because we can share to a new feeling, a new increase.
mac cosmetics sale | 09 Ianuarie 2012 04:31
mac wonder women eyeliner onlinemac barbie blushmac baroque boudoir blushmac dream mousse blushmac fafi blushmac heart blushmac lady gaga blushmac liberty of london blushoakley gascan sunglasses saleoakley half wire sunglasses saleoakley hijinx sunglasses saleoakley holbrook sunglasses saleoakley jupiter sunglasses saleoakley jury sunglasses saleoakley oil rig sunglasses saleoakley sport sunglasses saleoakley flak jacket sunglasses salecheap Oakley Sport Sunglassescheap Oakley Jawbone Sunglassescheap Oakley Radar Sunglassescheap Oakley M Frame Sunglassescheap Oakley Half Jacket Sunglassescheap Oakley Flak Jacket Sunglassesyunxiaoliu
louis vuitton sale | 09 Ianuarie 2012 07:13
They also have put their louis vuitton sale to make it more convenient and economical for their customers to buy their goods.louis vuitton outlet online just like a person who want to show himself in front of other people, because he is confident enough, he can attain the respect of other people.
coach factory outlet | 09 Ianuarie 2012 07:13
Welcome to the coach factory outlet store and Enjoy Shopping Here! We promise all the customers to have the superior qualities and low prices.Professional coach factory online.Using a range of quality fabrics and materials, Coach Bag has affirmed itself over the past decades as a world leading brand name in the fashion industry.
coach outlet online | 09 Ianuarie 2012 07:17
Turn your attention to such discount coach sneakers for women from coach outlet online , you will find something unique and special of such authentic coach for sale at coach factory outlet store online.That experts claim coach factory outlet shopping is in the changes they are available in, which can make it well suited for benefit from to be a'luggage'bag. http://www.coachoutletonlineusacoach.com
louis vuitton outlet | 09 Ianuarie 2012 07:18
The products that louis vuitton outlet is countless, such as: purses, bags, handbags, shoes, belt. Even the same kind of product includes the products for women, the products for men, for summer-day use, for winter-day use.So, it is probably far beyond your imagination.These louis vuitton bags are sophisticated bags thanks to its beautiful Monogram canvas, leather trimmings and shiny golden brass pieces. http://www.louisvuittonoutletbagsu.com
coach outlet online | 09 Ianuarie 2012 08:22
to obtain coach outlet online in Hainan is amongst the brand new darling from residential holiday makers.If you have been to the mall lately and browsed coach outlet you may find that a high price tag goes along with just about everything in the mall.
coach outlet store | 09 Ianuarie 2012 09:29
Coach Outlet Store is in part simply a response to consumer demand. Consumers accept the notion of the desirability of select consumer product brands and designer labels. Yesterday, I saw an advertisement of lady's handbags on Coach Outlets Online. I was obsessed by the unique decorative pattern and special appearance of coach outlet store online.
coach outlet | 09 Ianuarie 2012 09:29
By the fashion, novel appearance, sophisticated technology, superior quality, coach outlet won domestic and international customers, their products exported to the Middle East, Southeast Asia and other regions. Coach is well known for being one of the few American high-end leather goods brands. Coach Bags using a range of quality fabrics and materials and offer beautiful and high-quality items such as bags, jewelry, sunglasses,shoes and so on Coach Outlet Online Store..
coach factory outlet | 09 Ianuarie 2012 10:14
Coach Factory Outlet uses graceful accessories to match the classical logo of coach, which is the best combination of coach. The handmade coach products?can make you more charming and graceful. coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality.
louis vuitton uk | 09 Ianuarie 2012 10:15
louis vuitton uk have additionally synonymous with reputation together with riches. Palm every single class is actually pushed aside presenter. Louis Vuitton Store Online Handbags can also bring great accuracy as well as practical applicability and fashionable. .
louis vuitton uk | 09 Ianuarie 2012 11:14
We aim to make all our customers satisfy with our products. You will find a variety of Men's fashion louis vuitton uk , fashion Women's cheap Louis Vuitton bags in our store at affordable price.I am so confused that I don,t even know where to buy the louis vuitton Handbags. Because I can prefer to chose the fashionable design, favorable price, top service .
cheap wedding dresses | 01 Martie 2012 05:26
Some designs stay true to the classic gown design while others feature a much sleeker, hip look.
tiffany jewelry | 06 Martie 2012 08:26
Please remember that vintage watches have survived for many decades by being treated Romance God created the brand since 1988, the company, registered in 102 countries around the world omega seamaster ladies watches,jewelry brand,merchandise exports to 70 countries, is a specialized manufacturer of watches and jewelry. Romance of God in 1998 to become a global brand,hire famous Swiss designer Wolfgang Jonsson program development of brand identity company logos,uniform color. Romance God omega seamaster quartz watches Korea Co., Ltd. has become the leading companies in the industry, the reputation is well known South Korean brand abroad. God watches Co.Ltd. has always been committed to technological innovation and excellence in quality romantic and fashion capture,fashion jewelry has become a world dedicated to business goals and tireless efforts.
Louis Vuitton | 07 Martie 2012 04:49
buy the best container with the price tag, or even obtain the price cut code.
Louis Vuitton Outlet | 07 Martie 2012 05:37
But the truthfulness for most of us is without a doubt that marilyn and i really want beneficial financial bargain.
dfdsfds | 10 Martie 2012 08:33
It really a good article.[url=http://www.sunglassesbranded.org/oakley-sunglasses-c-18.html]cheap oakley sunglasses[/url], [url=http://www.oakleyhub.com/oakley-flak-jacket-sunglasses-c-11.html]Fake Oakley Flak Jacket[/url], [url=http://www.oakleyshadesstore.com/fake-oakley-half-x-c-15.html]Oakley Half X sunglasses[/url], [url=http://www.sunglassesbranded.org/oakley-sunglasses-c-18.html]oakley eyewear[/url],
coach outlet online | 10 Martie 2012 10:24
Regarding the craft, the goods from coach outlet online is tight, the seams are aligned and details emulate the designer's actual handbags.Coach Factory Online even provides special discounts for VIP members. The vacancies of register are limited. So do it as quickly as possible.Try to get some discount shoulder bags from the coach online outlet onlne at this right time. You will enjoy the lowest discounts, free shipping and no tax.
louis vuitton outlet | 10 Martie 2012 10:38
If you buy bags and purses of the latest new designs from the Louis Vuitton Outlet now, you can enjoy special discounts. What else are you waiting for?At this moment, louis vuitton outlet usa have utilized a variety of various fabrics in addition to fabrics, nevertheless louis vuitton remains the conventional hand-dyed leather may be a must-have item.Beautiful Designer Handbags!The following Louis Vuitton Usa have always been a majestic choice,which are cost-effective.Most importantly,they will help you to get out of the commom.
coach factory outlet | 10 Martie 2012 10:48
The Coach Factory Outlet has been in business for many years. You can log in to find more information about its products and services.in the market you definitely can find various colorways that are designed in as well as the high quality that applied in. For most of you would like to come. So just come to our coach factory outlet online store to choose one.Yesterday, I saw an advertisement of lady's handbags on Coach Outlets Online. I was obsessed by the unique decorative pattern and special appearance of coach factory outlet store.
christian louboutin uk | 10 Martie 2012 11:04
You will easily notice the unfold zippers of this christian louboutin uk. That is the decoration. There are some inside pockets for you as well. They are easy to match your clothes and to carry.You'll bask in the personalized service provided by General Manager Patrick Floch and Sommelier Patrick Peterson. christian louboutin uk sale has been awarded the highest rating of four stars by both the Detroit News & the Detroit Free Press, as well as the Wine Spectator's coveted 'Best of' Award of Excellence.Each and every woman wants to possess a christianbag. christian louboutin This brand of handbags will not price you a great deal of cash.
Coach Outlet Online | 11 Aprilie 2012 12:20
Practitioners in the region Coach Outlet Onlineare serving here from Coach Outlet Store generations.
christian louboutin uk | 16 Aprilie 2012 11:02
If you love designer fashion purses you may have come across all the christian louboutin uk and accessories on christian Factory Outlet.It's a great place to buy the items. http://www.christianlouboutin-ukoutlets.co.uk
louis vuitton sale | 16 Aprilie 2012 11:02
They also have put their Louis Vuitton Sale to make it more convenient and economical for their customers to buy their goods. http://www.louisvuitton-lv.co.uk
mulberry sale | 16 Aprilie 2012 11:02
This mulberry sale are compatible with people today. And you will undoubtedly pick out the mulberry sale you desire from all kinds of colors and styles. http://www.mulberryoutletonale.co.uk
ammyjames | 01 Mai 2012 13:29
Considerably nice content, this kind of post is definitely good along with intriguing one for readers. Cisco Advanced Wireless LAN Sales Specialist Certification Cisco Routing and Switching Sales Specialist Certification Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist Certification Cisco CCNA Service Provider Operations Certification Cisco Advanced Wireless LAN Design Specialist Certification
coach outlet | 09 Mai 2012 05:53
if your dream is to look like a million bucks for a mere several dollars, then our coach outlet store is the Jiminy Cricket of your existence. Here's your new way to look sophisticated styles. Carry the hot coach outlet store online of this summer and be the true trendsetter! coach outlet online is surprisingly patient with Ellis'naive ways and defends him whenever Nick is negative or sarcastic toward him. Both are also native Georgians, which could contribute to their friendliness with each other.
louis vuitton uk | 09 Mai 2012 05:54
Cheap louis vuitton uk wholesale offers a variety of options to satisfy your needs. Some new ones even has fashionable styles fold over flap to disguise the snap closure and a draw string is added for a convenient closure. in fact, Louis Vuitton is one of the most famous fashion design master.he opened the fist suitcase shop called after his name. If you buy bags and purses of the latest new designs from the Louis Vuitton Outlet now, you can enjoy special discounts. What else are you waiting for?
coach outlet online | 09 Mai 2012 05:54
Coach Outlet Online is your smart choice when you want to get the discount Coach accessory. You can find the exact Coach Bags and other accessory you want at a low price that's right for you. My dear friends, let the Coach Outlet Online pave your way into the world of high fashion with their ultimate fashion factory. In particular, products from Coach Factory Outlet with leather design are fashionable, handmade,leading the wave of American pop.It with simple,durable and unique style to win consumers. By the fashion, novel appearance, sophisticated technology, superior quality, coach outlet won domestic and international customers, their products exported to the Middle East, Southeast Asia and other regions.
coach factory outlet | 09 Mai 2012 05:54
If you desire to go to Coach Factory Outlet, but have no idea in which to go, you can research online. It is no doubt that there is drastically information and details about it for the reference. Coach Factory Online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it. What can we do? Truly, there's one way to search for another cheaper bag. You can actually owe a latest and vivid bag with affordable price from coach factory outlet online.
louis vuitton uk | 10 Mai 2012 05:00
Louis Vuitton Outlet offers not only the fashion louis vuitton uk, but also many other LV goods. Welcome to visit the LV online store. For the absolute most expensive handbag in the world, we aimd to make a market to sale cheap brands ,so build the louis vuitton online shop. trickier measures is going to automatically get to reduce investment in louis vuitton online fake creator handbags together with marc Jacobs handbags.
louis vuitton outlet | 10 Mai 2012 05:00
Offering quality LV products with favorable prices, Louis Vuitton Outlet store is at your service. Hurry up, or you can not seize the chance. Louis Vuitton Fall 2011 Paris Show The Louis Vuitton shoes fashion house is known across the world for their elegant, wealthy status was created in the year 1835 and is among the longest running... Louis Vuitton Fall/Winter 2011 Bag Collection Fe-tish also fe-tish. ln this season's louis vuitton bags outlet collection 'Fetish' and 'Fashion' are explored through their interchangeable meanings. At once neither is... here to buy Louis Vuitton handbags outlet, perfume, bags, shoes and sunglasses online?
coach outlet store online | 10 Mai 2012 05:00
If you have enough leisure time, you may go to the mall or go to the Coach franchised store to have a good look at varieties of coach outlet store online the diverse styles and rich colors of the purses with low cost will surely impress you a lot! Coach outlet store provide a bag can variety in cost, but are actually inexpensive for your average person.You can find this kind of a handbag for any occasion plus they are certain to please. Coach Outlet Online offers free and fast shipping. Usually, ships between 5-8 business days. So you do not need to wait for a long time.
coach bags | 10 Mai 2012 05:01
coach bags generally variety within the buying price of $120.00 in order to $450.00, however they perform possess little purses as well as scarfs which are below $100.00. You need not worry about the quality of the coach outlet store online for sale now. The Coach brand is famous for the perfect products. Coach Handbags were made in 1941 in Manhattan, with high technology and good craftsmanship. Coach Outlet Store is becoming more and more famous today.
beach wedding dresses | 16 Mai 2012 10:56
Since they were based on debutante balls, the women would also wear white gloves and dance with many different partners.
Tods Bag | 06 Iulie 2012 16:33
Cheers for this content, guys, continue to keep up the good work.
Coach Outlet | 24 Iulie 2012 19:22
This really is genuinely excellent news. Thank you for sharing it with us!
Air Jordan Shoes | 02 August 2012 11:02
http://www.saleairjordanshoes11.com
Cosplay Wigs | 03 August 2012 10:08
Some designs stay true to the classic gown design while others feature a much sleeker, hip look.
Louis Vuitton Outlet | 10 August 2012 10:27
That is definately one of the best blogs I've sen in ages online. Maintain up the excellent posts.
Coach Outlet | 14 August 2012 11:36
I admire the valuable info you offer you inside your articles. I'll bookmark your website and have my kids examine up the following typically. I am really confident they will understand a lot of new stuff below than anybody else!
Coach Handbags | 14 August 2012 20:38
Hi, thank you so a great deal for these ideas!
Coach Factory Store | 15 August 2012 07:36
Extremely regularly I go to this website. It very a great deal is pleasant to me. Thanks the author!
Coach Purse | 28 August 2012 21:39
Hi, exactly where did you get this info can you please support this with some proof or you might say some very good reference as I and others will actually enjoy. This details is actually great and I will say will usually be helpful if we attempt it possibility free. So if you can back it up. That may really support us all. And this may well bring some good repute for you.
Michael Kors Bags | 30 August 2012 06:46
What a excellent resource!
Michael Kors Outlet | 01 Septembrie 2012 13:53
One more new write-up with powerful points, I've been a lurker below for any brief time but wish to become a great deal much more engaged inside long term.
Anonymous | 06 Septembrie 2012 00:07
100% of All Members WILL Make Money. A global social marketing revolution 9 years in the making. Click while Access is still FREE!
Giles Mouton | 12 Septembrie 2012 17:13
Hi, exactly where did you get this info can you please support this with some proof or you might say some very good reference as I and others will actually enjoy. This details is actually great and I will say will usually be helpful if we attempt it possibility free. So if you can back it up. That may really support us all. And this may well bring some good repute for you.
Coach Outlet Store Online | 17 Septembrie 2012 19:51
As usual this was a thoughtful submit today. You make me want to preserve coming back and forwarding it my followers?-.
Claudia | 22 Octombrie 2012 22:00
What do I love about the bikini seeris? EVERYTHING! The best thing about it for me was how you motivated me to keep working hard in a positive way that made me think oh, i CAN do this! Today, I have SO much more confidence and energy! I even got the motivation to run my first 10k and I did so in 1 hour and 5 minutes! Oh, and I did it in the pouring down rain! But I felt AWESOME afterwards! Another thing I really liked was the simple workout videos.. they definitely toned the right places
crytvkecmo | 24 Octombrie 2012 01:57
afKgWc , [url=http://zbasgcplltvu.com/]zbasgcplltvu[/url], [link=http://ckacitflxlbj.com/]ckacitflxlbj[/link], http://gqybgxhwlphb.com/
lletro | 25 Octombrie 2012 01:18
c2lTQw vvfbifmqcyqy
Cherry | 01 Noiembrie 2012 00:50
auto insurance quotes 8-OOO auto insurance online 033501
Wiseman | 09 Noiembrie 2012 14:09
car insurance quotes 4350 cheap auto insurance 48744
37656 | 21 Noiembrie 2012 17:35
$%$I saw this actually excellent post these days!
Minerva | 22 Noiembrie 2012 15:31
buy cialis online =((( cheapest car insurance duqa
Charlotte | 24 Noiembrie 2012 16:28
auto insurance quotes >:-O order doxycycline online =[[[
women nike blazers | 29 Noiembrie 2012 09:07
he difference.To say is different to his mouth than the other students in the long some hair
02631 | 05 Decembrie 2012 09:49
#$%Many thanks for your good publish. I'll take the notes you've written.
24583 | 07 Decembrie 2012 07:30
&(*&As usual this was a thoughtful submit today. You make me want to preserve coming back and forwarding it my followers?-.
56308 | 07 Decembrie 2012 08:20
&(*Incredibly cool! I assistance your view!
98079 | 08 Decembrie 2012 14:26
&%$&Hi! Your publish rocks and can be a great study!
94712 | 10 Decembrie 2012 06:23
@&()I wants to thank you with the endeavors you have produced in publishing this article. I am trusting the same greatest work from you within the future as well. In fact your fanciful writing abilities has inspired me to start my own weblog now. Truly the blogging is spreading its wings rapidly. Your generate up is a fine example of it.Thanks yet again for discussing this cost-free on the web!
Abercrombie Milano | 11 Decembrie 2012 03:24
E 'stato un allenamento utile per me passare attraverso la vostra pagina web. Si estende sicuramente i limiti con la mente quando si passa attraverso informazioni molto buono e fare uno sforzo per interpretare in modo corretto. Ho intenzione di alzare lo sguardo questo sito web di solito sul mio PC Grazie per la condivisione.
71706 | 12 Decembrie 2012 06:16
#@!%Sweet write-up.
30040 | 13 Decembrie 2012 12:04
*()&Thanks! it's helpful to me!
94411 | 14 Decembrie 2012 11:27
*()&I found your blog site on google and check several of the early posts. Continue to keep up the good work. I just added up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking forward to reading through far more from you later on!
59980 | 14 Decembrie 2012 15:47
*()&This blog site is great. How did you come up witht he idea?
53360 | 15 Decembrie 2012 09:40
*()&Hi! Your publish rocks and can be a great study!
26556 | 17 Decembrie 2012 09:26
*()&One more new write-up with powerful points, I've been a lurker below for any brief time but wish to become a great deal much more engaged inside long term.
59351 | 18 Decembrie 2012 05:24
*()&This really is genuinely excellent news. Thank you for sharing it with us!
60985 | 18 Decembrie 2012 14:18
*()&One of the best sites for relevant facts on this niche !?!
73043 | 19 Decembrie 2012 11:53
*()&Incredibly cool! I assistance your view!
97998 | 20 Decembrie 2012 09:13
*()&i genuinely like your world-wide-web internet site. Its really informative. Goodbye!
25040 | 24 Decembrie 2012 12:40
*()&Thanks! it's helpful to me!
36343 | 25 Decembrie 2012 14:45
*()&I saw this actually excellent post these days!
Gwenelda | 09 Ianuarie 2013 04:22
car insurance quotes ga 494537 infinity auto insurance zbpfuz propecia to buy :-)
Rileigh | 09 Ianuarie 2013 04:23
car insurance rates =-]] carinsurance 35193 auto insurance online :-] car insurance quotes fl kkwr
Kert | 15 Ianuarie 2013 05:33
online auto insurance 4456 cheap auto insurance >:))) viagra =PP
Emberlynn | 15 Ianuarie 2013 05:33
cheap auto insurance 73206 genericviagra 8P propecia generic name 819256
Jaylen | 20 Ianuarie 2013 08:35
auto insurance quotes =)) eastwood auto insurance 8-] to buy propecia 820796
Zaiya | 27 Ianuarie 2013 09:43
life insurance quotes >:-P auto insurance wxerq propecia zrnh
Jase | 13 Februarie 2013 17:18
lasix eye surgery in olymia 0195 valtrex 8608 generic cialis zlfyy
Billybob | 13 Februarie 2013 17:19
buy insurance online :-D buy cialis :(( generic cialis :(((
Carlie | 17 Februarie 2013 17:26
buy cialis online yjuqdm doxycycline 323291 prozac :OOO ciprofloxacin %-(
Romby | 27 Februarie 2013 02:28
insurance auto hru online classes gxc auto insurance quotes 6530 auto insurance quotes >:-(
India | 13 Martie 2013 10:48
cheap car insurance hdcz car insurance quotes lylrp nursing degree online programs =] buy auto insurance online 986
Jacey | 16 Martie 2013 01:18
car insurance quotes 6227 top online colleges :)) auto insurance rates >:PP auto insurance >:-]]]
Nikki | 22 Martie 2013 16:55
discount cialis 369 cialis levitra >:))) free car insurance quotes 2651 car insurance quotes >:-[[[
Amelia | 26 Martie 2013 10:53
sildenafil :-((( credible online cialis 28131 where to buy cialis :-PPP
Boston | 07 Aprilie 2013 09:31
cialis uyvawl online car insurance 817 viagra xhwhx taking cialis and viagra together 836568 affordable auto insurance fxtgdf car insurance quotes ers cheap auto insurance 992870
Klondike | 07 Aprilie 2013 09:31
auto insurance tprx car insurance qoutes 8040 car insurance cbhiu car insurance quotes >:-P car insurance quotes =-DDD
Kaycee | 07 Aprilie 2013 09:31
a auto insurance zfcvqt buy cialis generic xxpqv insurance auto auctions :D auto insurance quotes fnd viagra rtjyyc state auto insurance aki
Kaylie | 12 Aprilie 2013 11:54
discount car insurance hhuuh car insurance quotes erl cheap insurance buhi auto insurance quotes tmwyjm cheap prices on cialis %P
Marlien | 12 Aprilie 2013 11:54
cialis ybd classic car insurance :-( cialis online czeldx car insurance rates neg car insurance quotes 5931 discount auto insurance =PPP
Elric | 17 Aprilie 2013 23:13
car insurance qoutes ueiqn carinsurance mqtbip online colleges lltmrt a auto insurance %(( car insurance in florida 143 cheap car insurance 227 get car insurance quotes 185
Gloriana | 17 Aprilie 2013 23:13
cialis =-OOO free car insurance quotes 8-[[[ over the counter viagra %-[[[ car insurance quotes sgnl auto insurance quotes wvzjek
Lawanda | 19 Aprilie 2013 02:05
carinsurance 8-]]] viagra 12979 car insurance quotes 731385 affordable auto insurance :O insurance auto 34896 car insurance quotes california >:OOO auto insurance quotes 16906
Jaylen | 22 Aprilie 2013 21:04
auto insurance quotes yvjwrd online colleges 8-]] cialis 8O cheap auto insurance yygqla viagra 516886
Millicent | 28 Aprilie 2013 04:28
viagra xanax 299218 viagra without prescription 59492 cheap car insurance mwdpiq car insurance quotes 8770 viagra xyvoz
Trinity | 30 Aprilie 2013 16:19
new york car insurance 704 genericviagra >:] cheap auto insurance 8-((( cheap auto insurance hxhunz car insurance quotes =-O Cialis générique 7764 carinsurance hndbje
Madge | 30 Aprilie 2013 16:19
buy pfizer viagra 0267 car insurance quotes safv car insurance cmadcf generic cialis online oboaiz cheap car insurance 8-(( cheap auto insurance 8612
Irish | 13 Mai 2013 13:57
order cialis online %-OOO buy viagra %(( buy viagra in usa 8PPP cialis =-P car insurance quotes yjvt car insurance in florida :-DD car insurance rates svr
Jaxon | 15 Mai 2013 06:39
buy viagra =-PP auto insurance quotes 8-))) levitra 0914 eastwood auto insurance vkzs viagra 8O
Janai | 19 Mai 2013 22:42
viagra smfq buy viagra 7693 auto insurance quotes 86011 sildenafil aajo college online 113457 cheap auto insurance 302 cialis 2562
Kenelm | 19 Mai 2013 22:42
car insurance quote %-DD insurance auto auctions swg buy viagra 0452 car insurance quotes 765 cheap auto insurance 4027 cialis 8-O cheap auto insurance 487337
Dillanger | 26 Mai 2013 00:25
over the counter viagra :PPP auto insurance quotes idhrwj cheap car insurance twljj cialis 5690 new york car insurance =-PPP
Fanny | 27 Mai 2013 09:26
buy cialis online 14799 Houston car insurance quotes trzb viagra sale 258 over the counter viagra 756278 cheap car insurance lxcyjc auto insurance quotes 8)
Roberta | 02 Iunie 2013 10:37
buy auto insurance online 94628 auto insurance quotes 925047 auto insurance quotes ND 7975 cialis ekr rules of omaha poker 8OO
Benon | 05 Iunie 2013 23:15
car insurance quotes Oklahoma City fwawy propecia >:-OOO cialis online =-O viagra gwbpb home insurance online quote utah cugpty
Satchell | 09 Iunie 2013 07:48
viagra for sale =OOO auto insurance quotes %-] car insurance rate >:-[ schools online 72886 auto insurance online hfg
Bubbi | 09 Iunie 2013 07:48
buy cialis online 8-DD buy viagra czx how does viagra work ztgmoz buy cialis viagra 419879 propecia 3179 online schools 8]]]
Jayhawk | 13 Iunie 2013 01:17
Auto Insurance qoutes jjygs buy auto insurance online 8219 auto insurance quotes 8-DDD car insurance rate oalron car insurance rates :-((( Indiana car insurance quotes 98731
Kristy | 18 Iunie 2013 19:42
cheap auto insurance 02040 CHEAP INSURANCE BAY AREA =PPP auto insurance quotes 3292 cialis tadalafil lcmtl car insurance in florida >:-O
Nyanna | 21 Iunie 2013 20:50
accutane 3896 owner insurance liability >:((( car insurance quotes South Carolina 766331 travlers auto insurance 673 insurance auto auctions 048
Chynna | 25 Iunie 2013 23:43
cheap car insurance TN mqw life insurance iasj best place to buy cialis 04109 cheap car insurance =-PPP auto insurance quotes wisconsin >:-P
Priest | 28 Iunie 2013 04:12
cures impotence natural joxp masters degree online 193 free car insurance 060177 discount car insurance 8-[[[ Extremely Cheap Car Insurance pxpotp cheap auto insurance 694
Rosalinda | 02 Iulie 2013 21:11
florida car insurance emp ceilas 6731 levitra shemale yasmin lee %-PPP cures impotence >:-DD car insurance quotes mdem
Darence | 16 Iulie 2013 08:44
colleges with virtual classroom 91335 liability insurance for students Dallas 995592 liability insurance home owner 380829 cialis 1769 Fort Worth car insurance quotes 34965
Deejay | 18 Iulie 2013 15:41
online colleges 553 NJ infinity car insurance jvdtyx insurance rental car excess :[[ car insurance quotes 8DD household insurance auto 96469 South Carolina auto insurance quotes faswyc car insurance quotes CA 793
Alexavia | 23 Iulie 2013 10:25
free car insurance %-PP cheap auto insurance nwt generic cialis 8-PP insurance auto auctions ajvky online discount car insurance :PP auto insurance jobs seg
Jennah | 26 Iulie 2013 14:33
online colleges 292 Utah insurance policy cheap life >:-)) cheapest automobile insurance 821324 auto insurance quotes OK 304 auto insurance quotes 854 car insurance quotes >:-]]]
Janai | 29 Iulie 2013 04:52
buy cheap auto insurance online 8-PPP cheap cali car insurance UT 382454 cheap car insuce 036 quick car insurance quotes 9863 cheap car insurance quotes :] internet insurance car ixyir cheap car insurance :-PP
Lyza | 01 August 2013 14:04
car insurance green slips tmugvu auto insurance redmond TX 955 online degree financial =] company online car insurance >:-PP auto insurance 8(( car insurance complaint djlzz
Lilian | 04 August 2013 17:37
car insurance quotes 06047 auto insurance quotes cxt CO car insurance quotes noy online car insurance northern ireland %-PP auto insurance %-DDD
Gert | 11 August 2013 10:37
auto insurance quote >:-]] online colleges taf auto insurance quotes 2341 sildenafil cube auto insurance claim form 8-]]]
Dolly | 13 August 2013 09:28
quotes on auto insurance >:PP cheapest generic cialis 8DD Generic Cialis sale kuibzs monthly payments car insurance spwgs viagra online bqj life insurance protection gap NJ 75232 free car insruance quote 3643
Tory | 13 August 2013 09:29
cheap car insurance quotes online =-]] auto insurance quotes online sww cheap ceallis dunht order viagra online without a prescription kdeu cheapest auto insurance rates viiby
Bayle | 13 August 2013 09:29
insurance life 61807 Iowa get cheap car insurance =-PPP cheap auto insurance 8-(( accutane lawyers opelika yjmn mass auto insurance companies sljjy which is the best car insurance tzpgtr
Jace | 13 August 2013 09:29
insurance car utah bobr impotence symptoms of >:-(( cialis price jez armona california accutane commission 71035 chrapest car insurance =P cheap auto insurance for florida mizgd
Kayleen | 15 August 2013 18:02
buying life insurance policies 153 car insurance quotes 8418 car insurance quick 046519 insurance agency auto vghbs cheap auto insurance 20202
Lesa | 19 August 2013 18:46
online colleges :PP auto insurance quotes mtvzaz canada pharmacy accutane online 5078 proof of liability insurance azertx no perscription calis 71122
Henny | 16 Mai 2016 12:15
Volevo sapere se sapete qualcosa di piu’ su Fagner esterno del Vasco che secondo me e’ un ottimo giocatore e che sarebbe utilissimo alla Roma e se ha passaporto coiirutanmo?
Jailen | 17 Mai 2016 08:23
But did you ever learn her actually age? Coavcienbly she could be as young as 53? It's amusing to think that one might be too young for Advanced Style.
Aggy | 17 Mai 2016 14:53
Die jetzige Busrrneegiedung ist nicht KONSEQUENT — siemöchte IMMER NOCH ein Hintertürchen offenhalten.Vor allem für die nachfolgenden Regierungen hat sie es leicht gemacht, den Atomausstieg WIEDER UMKEHRBAR zumachen,denn es erfolgt leider auch keine Verankerung im GG, daß Deutschland auf Atomenergie in jeglicher Hinsicht verzichtet …so nach dem Motto: Ja, aber!Ãœbrigens, es ist leicht GEGEN etwas zu sein.Wichtig ist es jetzt aber zu überlegen, wie es möglichst OHNEAtomkraft weitergeht: Es müßte endlich ein neues Energiekonzept her.Wie sieht es damit aus?! – - - http://ixsreahnwa.com [url=http://mbfxpsuw.com]mbfxpsuw[/url] [link=http://irffdm.com]irffdm[/link]
Lettice | 18 Mai 2016 13:07
Winter just ended for me since I am at the other end of the world. There are only a few things I look forward to and that is eating hotpot soup on a pacariultrly cold snowy day and of course as you’ve mentioned, Hot Chocolate! I have mine with soy though. But seriously nothing beats temperate weather and tropical fruits, where going 100% raw is comfortable possibility.
Norm | 19 Mai 2016 15:59
Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de csak azért nem "röhögtem" fel hangosan az írásod olvasása közben, mert a munkahelyemen ol)Ãstalak:))))v)Zsenia¡lis, ahogy leírod a fülfájást, az orvost és miegymást....Ez kész!:)Köszi, hogy nevettem egy jót és remélem azóta már elmúlt a fülfájásod. Nekem is is volt hasonló hallójárat gyulladásom, amit állítólag a fülpálcika "helytelen" használata okozott...Ugyanilyen krém-géz (antibiotikumos kenÅ‘cs) bedugásával helyrejött...Ãœdv, Kriszta http://kwtyqk.com [url=http://ntjygt.com]ntjygt[/url] [link=http://hivvwvb.com]hivvwvb[/link]
http://wolfseotool.strikingly.com/ | 17 Noiembrie 2016 12:47
You have done a great job. I will definitely dig it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this site.
Click here | 19 Noiembrie 2016 09:51
wow this good but ,I like your post and good pics may be any peoples not like because defrent mind all poeple ,
Men Shoes | 26 Noiembrie 2016 08:57
Hi there, I found your blog via Google while searching for such kinda informative post and your post looks very interesting for me.
Click here | 30 Noiembrie 2016 10:58
Great post full of useful tips! My site is fairly new and I am also having a hard time getting my readers to leave comments. Analytics shows they are coming to the site but I have a feeling “nobody wants to be first”.
See more | 02 Decembrie 2016 08:30
What a good blog you have here. Please update it more often. This topics is my interest. Thank you. . . I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job!
See more | 05 Decembrie 2016 12:43
Whoa, excellent, I wondered just how to cure acne. And found your website by google, discovered today I'm a little obvious a great deal. I’ve also added RSS and save your website. keep us updated.
Game Studio | 07 Decembrie 2016 12:30
Excellent article high in helpful ideas! Our website is rather fresh and that I am having difficulty finding my visitors to leave comments. I have a sense “nobody really wants to be first” although statistics shows they're visiting the website.
Click Here | 07 Decembrie 2016 13:18
Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your blog and read a few post. I like your style of writing...
Visit Website | 08 Decembrie 2016 08:52
Use in so many products like soap, medical instruments etc . Thanks
Men Shoes | 10 Decembrie 2016 15:47
Hey, I came across your site via Google while trying to find your article as well as such somewhat educational article appears really exciting for me.
Game Studio | 13 Decembrie 2016 13:25
web site is truly useful I also enjoy the look, it's incredible!. I've saved it as well as include your RSS feeds although I don’t possess the period right now to completely examine your website. I'll be in two or each day. thanks to getting a wonderful website.
Men shoes Online | 13 Decembrie 2016 14:48
I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job!
Men Shoes | 14 Decembrie 2016 08:33
Our friend described in my experience your site, and so I believed it is studied by I’d . Really interesting observations is likely to be for more back!
terraria free play | 15 Decembrie 2016 11:13
Hey, I came across your site via Google while trying to find your article as well as such somewhat educational article appears really exciting for me. ,
http://terraria20.webnode.com/ | 16 Decembrie 2016 12:52
Very good article. I desired to state that I've truly liked reading your site posts and simply came across your site. In whatever way I’ll be checking for your supply and that I wish you post.
http://casual-shoes.jigsy.com/ | 16 Decembrie 2016 13:34
WordPress for some of my sites. Something particularly you'd suggest about this?
check here | 17 Decembrie 2016 14:06
Should there be inother convtnctng irttcleOur frtend descrtbed tn my expertence your stte, ind so t belteved tt ts studted by t’d . Reilly tnteresttng observittons ts ltkely to be for more bick! you ire ible to reveil the next ttme, t’ll be certitnly iwitttng tt.
See more | 20 Decembrie 2016 10:58
Our frtend descrtbed tn my expertence your stte, ind so t belteved tt ts studted by t’d . Reilly tnteresttng observittons ts ltkely to be for more bicOur frtend descrtbed tn my expertence your stte, ind so t belteved tt ts studted by t’d . Reilly tnteresttng observittons ts ltkely to be for more bick! k!
See more | 30 Decembrie 2016 09:46
understand how to learn. lol, I understand it seems amusing but its most evident. . .
Gmod Games | 12 Ianuarie 2017 10:10
people hunting for allow and you just provide you with the application unreservedly. Thanks for your time!
Shoes | 15 Februarie 2017 10:04
Hello, excellent webstte, but t don’t leirn how to tnclude your webstte tn my own RSS reider. Cin you isstst me, pleise?
Clicking Here | 21 Februarie 2017 12:28
Hts ts my ttme t vtstt here. t cime icross i lot of enjoyible mitertil tnstde your webstte, pirttculirly tts dtilogue. tn i lot of remirks tn your posts, t suppose t'm not ilone hivtng ill of the dtscretton below! Keep the superb work up.
Game Studio | 23 Februarie 2017 11:00
I really like your blog. Great article. It's most evident, people should learn before they are able to
Games | 27 Februarie 2017 14:00
For sharing. I want to read recent affairs out of this blog. Keep posting. You’ve lifted an essential issue. Thanks
Terraria For PC | 02 Martie 2017 09:36
Exactly what a great website you've here. Please update it regularly. This subject is my curiosity. Thanks. . .
Terraria | 08 Martie 2017 09:55
Excellent article high in helpful ideas! Our website is rather fresh and that I am having difficulty finding my visitors to leave comments. I have a sense “nobody really wants to be first” although statistics shows they're visiting the website.
asdf | 08 Martie 2017 11:45
This is why it is far better that you can pertinent analysis ahead of producing. It will be possible to post greater article using this method.affordable seo plan
computer disposal | 08 Martie 2017 19:19
Your post was very nicely written. I’ll be back in the future for sure!
custom writings | 09 Martie 2017 21:26
Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your blog and read a few post. I like your style of writing...
Continue | 10 Martie 2017 12:41
For sharing. I want to read recent affairs out of this blog. Keep posting. You’ve lifted an essential issue. Thanks
h b | 12 Martie 2017 20:22
australian seo packages proposal for seo services seo packages top seo packages datacentre equipment disposal datacentre equipment disposal weee disposal
australian seo packages | 12 Martie 2017 20:30
faskn
proposal for seo services | 12 Martie 2017 20:31
sdfsd
seo packages | 12 Martie 2017 20:31
gjsdgn
top seo packages | 12 Martie 2017 20:31
bdgsd
datacentre equipment disposal | 12 Martie 2017 20:31
gdfdasd
laptop recycling | 12 Martie 2017 20:32
ghdgsdg
weee disposal | 12 Martie 2017 20:32
asfas
check out this site | 15 Martie 2017 11:25
You can be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come. Thanks
linked here | 20 Martie 2017 13:11
You can be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come. Thanks
company website | 22 Martie 2017 15:47
Before you even begin to look to get an insurance company Gluten. Thanks
Check DA PA Free | 25 Martie 2017 13:57
Really great post nice work i love your work. Thanks. Keep sharing.
Check This Out | 30 Martie 2017 14:59
Got me-ttme to xee ill of the remirkx, but t truly ltked the content. tt turned out to be very uxeful tn my expertence ind thit t belteve to ill of the commenterx here! tt’x ilwiyx good once you cin't juxt be educited, but ilxo entertitned!
content | 31 Martie 2017 16:28
Before you even begin to look to get an insurance company Gluten. Thanks
Custom Book Review | 31 Martie 2017 21:47
I love the blog. Great post. It is very true, people must learn how to learn before they can learn. lol i know it sounds funny but its very true. . .
red leather sofa | 02 Aprilie 2017 20:16
Great post full of useful tips! My site is fairly new and I am also having a hard time getting my readers to leave comments. Analytics shows they are coming to the site but I have a feeling “nobody wants to be first”.
manicure | 03 Aprilie 2017 06:22
Thanks for sharing your thoughts about bucurestiul. Regards
abc money | 07 Aprilie 2017 11:18
Hello, t cime icroxx your webxtte tn error ifter t xeirched google for thtx problem, t xhould xtite your
manicure | 07 Aprilie 2017 15:31
Howdy! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!
fortune herald | 08 Aprilie 2017 22:17
Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates.
World News Headlines | 09 Aprilie 2017 17:28
Grab top news stories, news headlines from Middle East & around the world. Find breaking news for sports, entertainment, business, life style and much more, updated news daily...
researchpapersforsale | 10 Aprilie 2017 15:06
The very ftrxt vtcttm of wir wtll be the fict
tutoring online jobs | 13 Aprilie 2017 18:04
Pick a Topic - The first step in writing a research paper is picking a topic. Make sure that you pick a topic that is interesting to you, and has plenty of information available about it.
بهینه سازی | 13 Aprilie 2017 18:04
Pick a Topic - The first step in writing a research paper is picking a topic. Make sure that you pick a topic that is interesting to you, and has plenty of information available about it.
دانلود آهنگ | 15 Aprilie 2017 21:23
دانلود آهنگ, دانلود آهنگ جدید, متن آهنگ, دانلود اهنگ, دانلود موزیک, دانلود اهنگ جدید, دانلود آهنگ شاد 
natural viagra watermelon | 04 Mai 2017 05:55
Hello there, You have done an excellent job. I'll definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this web site.
Loving the info on this internet site, you have done outstanding job on the posts.
I read this article. I think You put a lot of effort to create this article. I appreciate your work.
car parts | 26 Mai 2017 15:50
I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job!
trademark registration | 20 Iunie 2017 12:55
Get online trademark registration in India in just 2 days easy fast and secure. Now register your Trademark at affordable cost of Rs 5800 with No hidden charges - unlike others.
my response | 24 Iunie 2017 13:31
With the advancement in bathroom furniture, it is getting more and more difficult to select the best for your place. This article suggests the best shower by comparing all types of showers.
If you are going for best contents like me, only go to see this site all the time since it offers quality contents, thanks
Hi there, I enjoy reading all of your post. I like to write a little comment to support you.
How can we increase our height? | 03 August 2017 07:23
Hi! I could have sworn I've been to this blog before but after looking at some of the posts I realized it's new to me. Anyhow, I'm definitely happy I stumbled upon it and I'll be bookmarking it and checking back frequently!
Awesome! Its really awesome post, I have got much clear idea on the topic of from this paragraph.
rent a photo booth Los Angeles | 10 Septembrie 2017 20:11
this is such a great website
DUI attorney Columbia SC | 11 Septembrie 2017 19:18
this website amazing i will come again in this website because i find some interesting articals on this website
Seattle custom t shirts | 12 Septembrie 2017 13:38
this website is insane amazing website in this website i find so many intresting articals...
garage door spring repair Bellevue | 14 Septembrie 2017 13:31
Thanks for the share!
garage door spring repair Bellevue | 15 Septembrie 2017 10:01
thanks for amazing posts
garage door spring repair Tacoma | 16 Septembrie 2017 20:55
i see you your some posts and i like your articals and posts thanks for such an amazing posts
vietnam 3d architectural company | 29 Septembrie 2017 20:06
such a amazing posts and articals thanks for such wonderfull posts.
cty sản xuất tvc quảng cáo | 06 Octombrie 2017 23:08
such a nice post i will recommended to this post to my freinds
cty làm phim quảng cáo | 07 Octombrie 2017 03:48
awsome post i like this post i must share this post with my friends
 3d architectural animation | 07 Octombrie 2017 08:28
such an amazing post i find some intresting articles and i am share this articles to my friends
3d architectural animation company | 18 Octombrie 2017 14:09
such a nice articals i love all articles on this website such a nice work thank you..
fashion and beauty | 19 Octombrie 2017 12:07
Thanks for the nice blog. It was very helpfull for me. Thank you for sharing with us.
simply fashion | 19 Octombrie 2017 20:00
thanks for this post.
womens fashion | 20 Octombrie 2017 13:20
Thank you so much for caring about your content and your readers. Thank you very much for such a informative posts.
womens clothes | 20 Octombrie 2017 19:18
Thank you very much for informative posts.
rare earth magnets | 21 Octombrie 2017 09:34
Really great post. keep sharing
magnetic paper | 21 Octombrie 2017 18:12
Thanks for this amazing post
online timer | 29 Octombrie 2017 07:01
Thanks for sharing nice information, Such a nice post
clock timer | 29 Octombrie 2017 14:58
Thank you for posting i love to read your post and also i share your blog and posts with my friends because when i learn your post i learn some thing new.. keep posting these informative posts
timer stopwatch | 29 Octombrie 2017 20:10
i really enjoyed this post thanks for sharing this post
set an alarm for 30 minutes | 30 Octombrie 2017 11:42
this is very amazing blog a like all your post such a informative and helpfull posts
timer bomb | 30 Octombrie 2017 13:55
i found some intresting post from you blog. such a informative posts i also share your blog post with my friends
awsome posts on this blog when ever i read you post and articals i find some intresting things
great website
nike air force 1 | 12 Ianuarie 2018 07:55
ADIDAS Y3 KAZUHUNA,ADIDAS Y3 QASA HIGH, nike air force 1
Thanks for this amazing content.i enjoy to read your content and aslo i bookmarked your site cauze i will back to your new articals.
amazing content i bookmarked your blog and i come back to read your new articals.
this artical is very usefull. i hope you upload some more interesting articles
Rebuild Credit | 20 Februarie 2018 21:50
i like your article it helps me. and i enjoy your content
helpfull artical i found amazing point from this artical your artical helps me thanks for sharing.
TheMartWorld | 03 Martie 2018 21:45
thanks for this artical great work.
Car Walls | 26 Martie 2018 21:20
I'm eager to reveal this page. I have to thank you for ones time for this especially awesome read!! I certainly extremely loved all aspects of it and I additionally have you spared to fav to take a gander at new data in your site
zzyytt | 26 Iulie 2018 12:18
http://www.chromehearts.com.co http://www.reebokoutlet.us.org http://www.nike-freerun.us.com http://www.lebron13.us.com http://www.handbagsmichaelkors.com http://www.nike-huarache.com http://www.chromehearts.name http://www.jordansforcheap.us.com http://www.calvinkleinoutlet.us.com http://www.nikeairmax2018.us.com http://www.linksoflondon.us.com http://www.adidasstansmith.us.com http://www.yeezy700.us.com http://www.balenciaga.us.com http://www.adidasstansmith.uk http://www.michael-kors-handbags.com.co http://www.sunglassesoakley.us http://www.longchamp-bag.us.com http://www.michael-kors-handbags.org.uk http://www.goldengoose.us.com http://www.adidasnmd.uk http://www.adidasultra.us.com http://www.jordanshoes.uk http://www.air-max.us.com http://www.kevindurant-shoes.us.com http://www.yeezy-shoes.org.uk http://www.asics-shoes.us.org http://www.louboutinshoes.uk http://www.nike-roshe.us.com http://www.jordan13.us.com http://www.vapormaxshoes.us http://www.nike-airmax90.us.com http://www.nfljerseysstoreonline.com http://www.yeezyboost350v2shoes.us.com http://www.goldengoose-outlet.us.com http://www.redbottom-shoes.us.com http://www.russellwestbrookshoes.us http://www.jordan-retro.us.com http://www.nfljerseys.us.org http://www.adidasstore.us.com http://www.kobebasketballshoes.us.com http://www.diorsunglasses.in.net http://www.curry4.us.com http://www.mlbjerseys.in.net http://www.longchamphandbagsoutlets.com http://www.converse-shoes.us.com http://www.cheap-airjordans.us.com http://www.jewelrypandora.in.net http://www.lebronjames-shoes.us.com http://www.adidassuperstar.org.uk http://www.toryburchs.us http://www.nikerunningshoes.us.com http://www.vibramfivefingers.us.com http://www.raybans-outlet.us.com http://www.yeezysuk.com http://www.nikeairmax270.org http://www.hermesonlineshop.com http://www.hoganoutletonline.us.com http://www.adidasnmds.com http://www.asicsgelkayano.us.com http://www.outletmichael-kors.us.com http://www.airmax270.us.com http://www.linksoflondonus.com http://www.curry4shoes.us.com http://www.kyrie4.org http://www.michaelkors-outletonlines.us.com http://www.offwhite.us.com http://www.nikeshoesformen.us.com http://www.nike-airhuarache.us.com http://www.goldengoose-sneakers.com http://www.pradasunglasses.us.org http://www.adidas-tubular.us.com http://www.nikefoamposite.us.com http://www.shoesjordan.us.com http://www.yeezy-500.us.com http://www.yeezyboost-350.com.co http://www.adidasnmd-runner.us.com http://www.airjordanretro.uk http://www.adidas-eqt.us.com http://www.cheaprealjordans.us.com http://www.michaelkors-outletstore.com http://www.nikemercurial.us.com http://www.adidas-yeezys.us.org http://www.caterpillarboots.us.com http://www.nikeflyknit.us.com http://www.jordan6.us.com http://www.pandorabracelet.in.net http://www.lebron15shoes.us.com http://www.retro-jordans.us.com http://www.nikesneakers.us.com http://www.jordan12.us.com http://www.cheapoakleys.name http://www.hermes-handbags.us.com http://www.lebron14.us.com http://www.oakleysunglassessale.us http://www.damianlillardshoes.us.com http://www.michaelkorsoutletonlineus.com http://www.kd-10.us http://www.authenticjordanscheap.us.com http://www.hermes-belt.us.com http://www.nike-airforce1.us.com http://www.longchamphandbagsonlines.com http://www.nikeprestos.com http://www.nikedunks.us.org http://www.kyrieirving-shoes.us.com http://www.hermesbelts.com http://www.kobebasketballshoes.net http://www.nike-airmax2017.us.com http://www.kobeshoes.uk http://www.birkinbag.us.com http://www.kobesneakers.com http://www.adidasnmdshoes.co.uk http://www.yeezyshoesuk.com http://www.golden-goose.us.com http://www.adidas-crazyexplosive.us.com http://www.vans-shoes.us.org http://www.goldengooseoutlet.us http://www.monclersoutlet.us.com http://www.offwhitexjordan1.com http://www.monclerjackets.us http://www.adidasyeezy.co.uk http://www.tomford-sunglasses.us.com http://www.kobe-shoes.us.com http://www.yeezyboost-350v2.us.com http://www.guccibelt.us.com http://www.adidaseqts.com http://www.yeezy-boost350.us.com http://www.katespadehandbags-outlet.us.com http://www.yeezyboost.com.co http://www.vans-outlet.us.com http://www.yeezy-shoes.us.org http://www.kyrie4shoes.us.com http://www.michaeljordanshoes.us.com http://www.balenciagassneakers.com http://www.long-champ.us.com http://www.lacosteonlineshop.us.com http://www.airmax90.us.org http://www.paulgeorgeshoes.us http://www.adidasgazelle.us.com http://www.yslhandbags.net http://www.offwhiteclothing.us.com http://www.nike-shox.us.com http://www.goyardhandbags.us.com http://www.raybanonlinestore.us.com http://www.jordan11retro.us.com http://www.adidaszxflux.com http://www.truereligion-outlets.us.com http://www.chromeshearts.us.com http://www.yeezy500.us http://www.fentypuma.us.com http://www.monclerjacketsale.us http://www.converseoutlet.us.com http://www.paulgeorgeshoes.us.com http://www.ferragamobelt.us.org http://www.nikecortez.us.com http://www.nikereact.org http://www.outletlacoste.us.com http://www.ultraboost.us.com http://www.michaelkorshandbag.us.org http://www.nikereact.us.com http://www.adidas-nmds.us.com http://www.yeezy-shoes.ca http://www.adidasultraboost.us.org http://www.yeezy-shoes.org http://www.yeezyboost350v2.org.uk http://www.goldengoose-sneakers.us http://www.goyard.us.com http://www.derrickroseshoes.us.com http://www.yeezy-boosts.us.com http://www.nikehyperdunk2017.us.com http://www.charmspandora.in.net http://www.nikezoom.us.com http://www.monclerjacket.net http://www.nikeflyknitracer.us.com http://www.offwhitehoodie.us.com http://www.lebron15.net http://www.jordan4.us.com http://www.michaelkors-outletfactory.us.org http://www.lebron-soldier11.us.com http://www.adidasyeezys.us.com http://www.yeezyboost.in.net http://www.nikeairhuaraches.com http://www.russellwestbrookshoes.us.com http://www.lebron-soldier10.us.com http://www.filashoesonline.com http://www.off-whiteshoes.us.com http://www.hermesbelts.co.uk http://www.curry5.us.com http://www.fitflops-saleclearance.us.com http://www.nikebasketballshoes.us.com http://www.ferragamobelt.us http://www.michaelkorsoutletstoresonline.com http://www.outlettimberland.us.org http://www.balenciagashoes.us.com http://www.supremehoodie.us.com http://www.adidasoutletonline.com http://www.hermes-birkin.us.com http://www.nikeairforce1.us.com http://www.oakleysunglassesformen.us http://www.monclerjacketsoutlets.us.com http://www.goldengoosesneakers.us http://www.nike-hyperdunk.us.com http://www.yeezysshoes.us.com http://www.goyard-handbags.us.com http://www.cheapnbajerseys.us.org http://www.adidas-pureboost.us.com http://www.basketball-shoes.us.com http://www.michael--korsoutlet.us.org http://www.nikeair-max.us.com http://www.filas.us.com http://www.adidasiniki.us http://www.yeezyboost-350.uk http://www.kyrie3.us.com http://www.hardenshoes.us.com http://www.nikeoutletstoreonlineshopping.us.com http://www.bapehoodie.us http://www.nikepolo.us http://www.curry5.us http://www.supremeclothing.us http://www.adidassuperstar.us.com http://www.johnwall-shoes.us.com http://www.long-champhandbags.org.uk http://www.longchamp-bags.us.org http://www.raybansunglassesoutlets.us http://www.tomfordsunglasses.us.org http://www.bape-hoodie.us.com http://www.outletonline-michaelkors.us.org http://www.yeezy-boost.us.com http://www.nhljerseys.us.org http://www.nikexoffwhite.com http://www.adidasyeezys.us http://www.christian-louboutin.eu.com http://www.michael-korsoutlets.us http://www.nikehuaracheshoes.us.com http://www.raybanaviatorsunglasses.org
zzyytt | 26 Iulie 2018 12:18
` yeezy boost 350 v2 westbrook shoes stephen curry shoes louboutin shoes patriots jerseys kobe byrant shoes 普通H1标签 nike air force 1 michael kors handbags cartier bracelet off white clothing UBB [url=http://www.louboutinshoes.uk][b]louboutin shoes[/b][/url] [url=http://www.nikehyperdunk2017.us.com][b]nike hyperdunk 2017[/b][/url] [url=http://www.nikebasketballshoes.us.com][b]nike basketball shoes[/b][/url] [url=http://www.adidas-pureboost.us.com][b]adidas pure boost[/b][/url] A标签 adidas superstar nike lebron 11 nike air max 90 adidas nmd 裸链 http://www.yeezys.us.org http://www.yeezy-shoes.ca http://www.yeezy-shoes.org http://www.yeezy-shoes.org.uk

adauga comentariu

Scrie parerea ta:
nume:
email:
http://website:
comentariu:
cod verificare:
Cod verificare
Nota: Mesajele cu un continut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios, de instigare la violenta sau de promovare comerciala vor fi sterse.

Bucurestiul tau ce culoare e?

povestea ta

Juriul a ales cele 22 de povesti pentru volumul de colectie. Noi cautam in continuare frumusetile ascunse ale Bucurestiului.
scrie povestea ta!

schimb de linkuri

Sustine cele 22 de povesti ale fericirii!
Insereaza grafica pe blogul tau si intra in blogroll.
Si eu sustin deceiubimbucurestiul.ro
copy+paste codul html de mai jos in pagina ta.
latime 180 pixeli
latime 140 pixeli
latime 100 pixeli