ultimele povesti

vezi toate povestile

ultimele comentarii

tag cloud

un an de Bucuresti

In urma cu un an, am ridicat o intrebare.
Dupa ce am dat la o parte praful si aglomeratia, a inceput sa se arate si raspunsul.
citeste povestile

blogroll

Identifica locurile tale preferate pe harta "Salut Bucuresti!"

Chiar asa, de ce ?

Mihai Trandafir | 16.09.2007 | 157 comentarii | adauga comentariu
M-am nascut aici. Iar 24 de ani mai tarziu, plec, in alt oras. Unul mai vechi, mai mic, mai "chic" ... si mai primitor (doar din anumite motive). Unul in care bucurestenii nu sunt foarte bine primiti, insa unde ma voi stradui sa demonstrez contrariul. Pentru ca oriunde m-as duce, raman bucurestean. Pentru ca in ciuda abundentei de "Gigolo italiano" si "De puta madre"s, in ciuda densitatii de BMW-uri pe cap de locuitor parcate peste rasadurile de flori, in ciuda manelelor ce se aud de langa blocul meu in fiecare weekend, bucurestenii adevarati vor ramane mereu cu "laptaria" in suflet.

Pentru un neavizat, Bucurestiul poate parea foarte rece, ostil. Nu este ... Viata in Bucuresti se desfasoara la cu totul alt ritm fata de restul tarii. Orasul asta este o metropola. Bucharest skyline
Bucharest skyline
Mi-am schimbat stilul de viata dupa ce am ajuns sa lucrez de acasa, insa inainte, adrenalina pe care o simteam cand eram nevoit sa traversez orasul in trei sferturi de ora ca sa rezolv nu stiu ce treaba pe la nu stiu ce birou, era fenomenala. Acum, mai ales dupa ce de un an de zile stau mai mult in Cluj (asta e orasul de care ziceam), si intr-o luna ma mut oficial acolo, privesc Bucurestiul cu alti ochi. Nu, nu as putea spune ca viteza cu care se desfasoara totul ma ameteste mai rau decat inainte, insa privesc totul mai detasat. Parca am mai mult timp sa vad lucrurile frumoase din el. Parintilor iubitei mele, cand au auzit la inceput ca sunt bucurestean, nu le-a picat foarte bine vestea. Chestie ce pana in clipa cand i-am cunoscut (adica mult timp dupa), mi-a adus o groaza de stres. Tot ce pot spune este ca ultima oara cand i-am vizitat, primul lucru pe care l-a facut mama ei a fost sa ma ia in brate si sa ma stranga. Asta spune multe despre natura unui om. Padure fara uscaturi nu exista. Diferenta este de raport. Si trebuie sa recunosc, ca in timp ce Bucurestiul este mai plin de uscaturi decat alte orase, niciodata nu poti generaliza.

Imi vine un pic greu sa renunt aproape de tot la orasul asta, pe care in vara asta l-am savurat la maxim, cu alti ochi. Cu ochii unuia care a avut ocazia sa guste si altceva. Cu ochii cuiva care poate spune ca nu peste tot este la fel, dar nici ca peste tot este in mod absolut "mai bine". Lumea se invarte si fara noi (The world can spin without us)
Lumea se invarte si fara noi (The world can spin without us)
Bucuresti este o intreaga stare de spirit. Nu un simplu loc. Este un leagan al ceea ce candva a fost o intreaga civilizatie. Crai de curte veche (The old kingdom's drifters)
Crai de curte veche (The old kingdom's drifters)
Este un amalgam de culori, Textured mountains
Textured mountains
de oameni, Lumea se invarte si fara noi (The world can spin without us)
Lumea se invarte si fara noi (The world can spin without us)
de tot soiul, It's been a hard day's night
It's been a hard day's night
de ganduri, de amintiri, Smells of old times
Smells of old times
de tot ceea ce avem mai frumos in noi.

Bucurestiul te surprinde, cu culori in cele mai neasteptate locuri, si in cele mai neasteptate momente. Colours everywhere ...
Colours everywhere ...
Este un amalgam de vechi si nou Ghosts of the past
Ghosts of the past
care pentru cei ce au trait anumite momente, poate trezi niste amintiri foarte puternice.

Este un adevarat manual de istorie, daca stii sa il descifrezi: There's a piece of history on every corner
There's a piece of history on every corner
Ascult Pink Floyd, What do you want from me, in acest moment, si uneori imi pun si eu intrebarea asta. Oare ce vrea Bucurestiul de la noi ? Eu cred ca Bucuresti vrea sa fie tratat ca o persoana. Si nu una oarecare, ci una pe care sa o respecti, pentru varsta sa, Let's not abandon the old
Let's not abandon the old
pentru experienta sa de viata, si pentru toate sufletele pe care le-a gazduit, si le va gazdui in continuare Lui ii pasa de florile sale (He cares for his flowers)
Lui ii pasa de florile sale (He cares for his flowers)
Asociez anumiti artisti cu orasul acesta, printre care Pink Floyd (este pur si simplu senzatia aceea intunecata si de libertate in acelasi timp pe care o simt), Rammstein in anumite momente. Trebuie sa recunosc ca sunt un music junkie. Fara muzica, mai mult de o ora, ma sufoc la propriu. Am nevoie de doza mea de muzica. Si merg oricat de departe e nevoie pentru a o obtine. Insa de obicei se afla la o aruncatura de bat. Time comes to a stop
Time comes to a stop
Contraste peste tot. Care de care mai minunate. Opposites attract
Opposites attract
Incearca sa cauti adanc in sufletul sau, si vei gasi privelisti spectaculoase in cele mai ascunse locuri Less than perfect symmetry
Less than perfect symmetry
si detalii vii in locuri ce par moarte de mult timp Flowers in the window
Flowers in the window
Bucuresti este un loc cu care daca nu rezonezi, lasi un mare gol in sufletul tau. Call me
Call me
Este un loc in care trebuie mereu sa stai cu ochii larg deschisi si sa privesti in jur. Sa stii sa ii admiri fiecare detaliu, insa pentru efortul asta, vei fi rasplatit din plin.

Oriunde ma duc, sunt roman. Sau bucurestean, dupa caz. Si am grija sa imi amintesc de asta in fiecare clipa.
trimite unui prieten: email prin email Yahoo Messenger prin Yahoo Messenger

comentariile voastre

Razvan ZAMFIR | 18 Septembrie 2007 19:05
Eu m-am saturat de Bucuresti Sunt bucurestean dar nu-l mai pot suferi, s-a umplut de mitocani si de "hahalere". A fost ceva dar nu mai e...sau poate am imbatrinit eu si nu-l mai gust!!!!
Livia | 14 Noiembrie 2007 13:06
Drum bun, Mihai! Si Clujul e frumos si special si, oricum, doar stii ca te poti intoarce oricand acasa :-)
catalina | 25 Martie 2008 14:39
Sunt bucuresteanca get beget. Cu toate acestea, Bucurestiul copilariei mele nu se compara cu cel de astazi. Bucurestiul de azi s-a umplut de oameni diversi, atrasi de mirajul unui oras mare, de toate categoriile si veniti din toata tara (multi de proasta calitate), care nu mai au pic de respect pentru acest oras, care nu ii cunosc istoria, valorile. Din punctul meu de vedere, era mai bine ca Bucurestiul sa fi ramas un oras "inchis", asa cum era inainte de 1989.
fake watches | 18 Aprilie 2011 06:02
replica montblanc watches http://www.expwatches.org/ replica watches assioma d watches.
replica watches | 18 Aprilie 2011 10:33
royal oak offshore http://www.suchwatches.com/franck.html la dona de watches.
fake watches | 19 Aprilie 2011 04:54
automatic watches http://www.suchwatches.com/lv.html mont blanc watches.
bedding sets | 19 Aprilie 2011 05:26
to carry your clothing and food for sofa pillows http://www.exportbedding.com/ Internet has made this beautiful timepiece more throw pillows.
bedding sets | 21 Aprilie 2011 05:04
only be categorized as decadent Wearing this boys bedding http://www.beddingroom.org/ Design 1262 bag is utterly paisley bedding.
Louis Vuitton Purses | 22 Februarie 2012 03:32
This can be done in stages and through many steps.
ray bans | 03 Martie 2012 05:52
KZZ You can purchase sunglasses for best price. Discount Ray Ban Aviator has special discount for this Christmas season and many new models have arrived. You can enhance your style with these Ray Ban glasses.
ray ban sunglasses | 03 Martie 2012 05:54
Ray Ban sunglasses, including the "Wayfarer" line and the "Aviator" design have been called both classics of modern design and the most enduring fashion icons of all time.
louis vuitton outlet | 07 Martie 2012 11:03
You can find latest news of full Louis Vuitton products; learn latest information of Louis Vuitton cheap sale events and price adjustment. 101
louis vuitton outlet | 07 Martie 2012 11:04
You can find latest news of full Louis Vuitton products; learn latest information of Louis Vuitton cheap sale events and price adjustment. 101
Christian Shoes | 08 Martie 2012 09:24
of shoes that you feel like. The
coach outlet online | 10 Martie 2012 07:32
We have large quantity Coach Outlet Online Store .Welcome to buy, free shipping with great discount promotion and best service for you now.If you want to have the latest Coach arrivals, Coach Factory Online may be a good choice. It provides its members with actually beneficial?prices?and high quality services.Welcome to the coach online outlet.These new products is the Coach of the latest styles.Many types of this bags are very rich,and the color is very beautiful.In order to meet the customer needs.
louis vuitton outlet | 10 Martie 2012 07:47
Louis vuitton outlet online just like a person who want to show himself in front of other people, because he is confident enough, he can attain the respect of other people.I just found an amazing website. It offers cheaper louis vuitton goods at reasonable prices. Yes, it is the louis vuitton outlet usa store.Louis Vuitton Usa are straightforward style and design with the help of not one but two reduce storage compartments which will open to facility drawer.
coach factory outlet | 10 Martie 2012 07:48
Mainly because products are rattling straight forward, locomotion, to see our own elements connected with Coach Factory Outlet you can actually just make an effort to accomplish without this.What can we do? Truly, there's one way to search for another cheaper bag. You can actually owe a latest and vivid bag with affordable price from coach factory outlet online.During the traditional and popular perfect balance.our coach outlet online offer your high quality coach factory outlet store and coach sunglasses. Orders Over $100 Free Shipping.
christian louboutin uk | 10 Martie 2012 07:48
The christian Signature Hobo is from the latest release of christian louboutin uk. Its crisp, scribble material, leather handle, perfectly complements the relaxed shape of this stylish pouch.Welcome to our christian outlet store to enjoy the cheap christian louboutin uk sale from which you can get 100 percent service.Despite using the christian louboutin designer handbags and purses,the women can also think about using some other kinds of greatest quality purses for example Mont Blanc handbags, Ferrari purses, Hermes bags, Louis Vuitton bags and so on.
coach factory online | 15 Martie 2012 08:05
coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.At coach factory, You can purchase the collections of handbags with the various many years to chase the changing style.The net is the most beneficial useful resource you'll be able to use to uncover your nearest coach factory online outlet.
louis vuitton outlet | 15 Martie 2012 08:05
louis vuitton outlet online just like a person who want to show himself in front of other people, because he is confident enough, he can attain the respect of other people.The louis vuitton Signature Hobo is from the latest release of louis vuitton outlet online shop. Its crisp, scribble material, leather handle, perfectly complements the relaxed shape of this stylish pouch.louis vuitton is a renowned leather brand throughout the world. louis vuitton online shop are famous for their special designs and beautiful shapes.
coach factory outlet | 15 Martie 2012 08:05
coach factory outlet can design new and original products that are also functional. The stylish appearance of products, sophisticated workmanship, superior quality and highly competitive prices have won the customer's trust and love from consumers at home and abroad. So you can rest assured that purchase.There are some practical and beautiful items for sale at coach factory outlet online for your selection. Do not miss it and have one for a try.coach factory online outlet have a new satchel that's structured yet streamlined, and thoroughly modern crafted in smooth leather that has a rich sheen and takes color beautifully.
coach factory | 15 Martie 2012 08:06
coach factory outlet has new coach laptop bags in listing. No matter which style do you want, we can provide it for you.Sweet and petite, Coach purse is a gorgeous standout. Featuring the most fashionable styles and the best upscale quality, Coach goods at the coach factory store are definitely your choice.
Louis Vuitton Handbags | 28 Martie 2012 09:34
In 1896 the now famous monogram canvas was created by George, Louis Vuitton's son.
Coach Outlet | 06 Aprilie 2012 05:20
Leather shoes with absorb sweat, breathable, can give a foot enough breathing space, coach outlet online shoes are comfortable to wear, looks very texture, definitely better than the cloth models, imitation leather and other materials.
Coach Factory | 06 Aprilie 2012 05:36
Coach factory outlet stores present the exact same goods as a regular store. 0406
Coach Outlet | 07 Aprilie 2012 07:02
If you like coach purses and coach wallets on the coach outlet,no matter what your fashion,be sure to check out what has to offer
Coach Outlet Online | 11 Aprilie 2012 09:20
Practitioners in the region Coach Outlet Onlineare serving here from Coach Outlet Store generations.
Louis Vuitton Outlet | 12 Aprilie 2012 09:47
You can not find another Louis Vuitton outlet stores better than our handbagseshop, in which various styles of many Louis Vuitton bags,luggages,accessories,purses and city bags are at wholesale cheap prices.
coach outlet | 09 Mai 2012 08:28
if your dream is to look like a million bucks for a mere several dollars, then our coach outlet store is the Jiminy Cricket of your existence. Here's your new way to look sophisticated styles. Carry the hot coach outlet store online of this summer and be the true trendsetter! coach outlet online is surprisingly patient with Ellis'naive ways and defends him whenever Nick is negative or sarcastic toward him. Both are also native Georgians, which could contribute to their friendliness with each other.
louis vuitton uk | 09 Mai 2012 08:29
Cheap louis vuitton uk wholesale offers a variety of options to satisfy your needs. Some new ones even has fashionable styles fold over flap to disguise the snap closure and a draw string is added for a convenient closure. in fact, Louis Vuitton is one of the most famous fashion design master.he opened the fist suitcase shop called after his name. If you buy bags and purses of the latest new designs from the Louis Vuitton Outlet now, you can enjoy special discounts. What else are you waiting for?
coach outlet online | 09 Mai 2012 08:29
Coach Outlet Online is your smart choice when you want to get the discount Coach accessory. You can find the exact Coach Bags and other accessory you want at a low price that's right for you. My dear friends, let the Coach Outlet Online pave your way into the world of high fashion with their ultimate fashion factory. In particular, products from Coach Factory Outlet with leather design are fashionable, handmade,leading the wave of American pop.It with simple,durable and unique style to win consumers. By the fashion, novel appearance, sophisticated technology, superior quality, coach outlet won domestic and international customers, their products exported to the Middle East, Southeast Asia and other regions.
coach factory outlet | 09 Mai 2012 08:29
If you desire to go to Coach Factory Outlet, but have no idea in which to go, you can research online. It is no doubt that there is drastically information and details about it for the reference. Coach Factory Online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it. What can we do? Truly, there's one way to search for another cheaper bag. You can actually owe a latest and vivid bag with affordable price from coach factory outlet online.
louis vuitton uk | 10 Mai 2012 06:34
Louis Vuitton Outlet offers not only the fashion louis vuitton uk, but also many other LV goods. Welcome to visit the LV online store. For the absolute most expensive handbag in the world, we aimd to make a market to sale cheap brands ,so build the louis vuitton online shop. trickier measures is going to automatically get to reduce investment in louis vuitton online fake creator handbags together with marc Jacobs handbags.
louis vuitton outlet | 10 Mai 2012 06:34
Offering quality LV products with favorable prices, Louis Vuitton Outlet store is at your service. Hurry up, or you can not seize the chance. Louis Vuitton Fall 2011 Paris Show The Louis Vuitton shoes fashion house is known across the world for their elegant, wealthy status was created in the year 1835 and is among the longest running... Louis Vuitton Fall/Winter 2011 Bag Collection Fe-tish also fe-tish. ln this season's louis vuitton bags outlet collection 'Fetish' and 'Fashion' are explored through their interchangeable meanings. At once neither is... here to buy Louis Vuitton handbags outlet, perfume, bags, shoes and sunglasses online?
coach outlet store online | 10 Mai 2012 06:34
If you have enough leisure time, you may go to the mall or go to the Coach franchised store to have a good look at varieties of coach outlet store online the diverse styles and rich colors of the purses with low cost will surely impress you a lot! Coach outlet store provide a bag can variety in cost, but are actually inexpensive for your average person.You can find this kind of a handbag for any occasion plus they are certain to please. Coach Outlet Online offers free and fast shipping. Usually, ships between 5-8 business days. So you do not need to wait for a long time.
coach bags | 10 Mai 2012 06:34
coach bags generally variety within the buying price of $120.00 in order to $450.00, however they perform possess little purses as well as scarfs which are below $100.00. You need not worry about the quality of the coach outlet store online for sale now. The Coach brand is famous for the perfect products. Coach Handbags were made in 1941 in Manhattan, with high technology and good craftsmanship. Coach Outlet Store is becoming more and more famous today.
Coach Factory | 08 Iunie 2012 05:17
Coach Outlet Store is becoming more and more famous today.
Seo | 18 Iulie 2012 08:32
I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don`t know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting.
Webshop | 24 Iulie 2012 14:00
Oh well ladies, I guess it's my turn. Because Willie and I are together this weekend. Were in Chicago if you wanted to know lol. I got him this weekend. Just came back from an Italian restaurant. I'm so full and bout to get really full if you know what I mean.
Webdesign | 25 Iulie 2012 19:29
oakley radar range Such a horrible wound, Dr Tam has no fear, concentrate on the treatment, so stand Zheng moved. ry32cvb
Coach Factory Outlet | 26 Iulie 2012 11:34
This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it….
Handsome g | 03 August 2012 13:40
Socialkik is the #1 place to buy cheap facebook fans, you can also buy twitter followers, youtube views and subscribers and google +1 votes. Try coupon code: STANDARDKIK for $10 off.
Coach Purse | 04 August 2012 03:07
Incredibly inspiring article, Thank you !?!
louis vuitton Handbags | 07 August 2012 03:51
http://www.greatlouisvuittonbag.org/ louis vuitton Handbags http://www.louisvuittonpursebags.org/ Louis Vuitton Bags http://www.louisvuittononlinesshop.org/ Louis Vuitton Outlet Online http://www.hermesoutletsus.net/ hermes outlet http://www.cheap-suprashoe.com/ cheap supra shoes http://www.officiallouisvuittonzones.net/ louis vuitton outlet
coach outlet | 10 August 2012 06:03
--!@zhanping coach outlet store provide a bag can variety in cost, but are actually inexpensive for your average person.
Boligforening Ålborg | 11 August 2012 12:31
This is a good site to spent time on .I just stumbled upon your informative blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. I will be your frequent visitor, that’s for sure.
Energiruder Aarhus | 11 August 2012 19:31
You probably have invested a lot of time in the procedure and the downtime is really impressive. What interests me is one thing further - how did you make those nice picture for the tutorial. It's really impressive.
louis vuitton outlet | 16 August 2012 04:58
Do you already know about the Chanel Handbags? Have you been coach outlet acquainted with probably Chanel Bags the most beautiful and revolutionary Coach Factory Outlet? If not, then allow us inform you louis vuitton outlet dears they are undoubtedly coach outlet store among probably the most prestigious sorts of Chanel Purses purses in the around the earth Michael Kors Purses market today. When we talk about the women's beauty, Chanel 2012 would stand among probably the most effective coach outlet store online purses indisputably. They are beautifulCoach Factory Outlet Online, ground-breakingMichael Kors Bags, lovingcoach handbags , and caring Louis Vuitton Outlet Online purses at all.
Austin Townhome Listings | 18 August 2012 10:35
and I'm glad that I got the chance to see all.I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back at some point. I want to encourage you to ultimately continue
Louis Vuitton | 20 August 2012 04:11
Durability and quality are highly guaranteed. In addition, this fabulous online shop also provides you various styles of other discounted Louis Vuitton Monogram Vernis handbags, purses, wallets and shoes; just take it as perfect timing to upgrade your personal glamour.
Coach Handbags | 23 August 2012 08:33
--!@xiaoyaoCoach Coach Handbags plans to open 15 new locations in China, compared with four last year, and it is adding its first Asian distribution center in Shanghai. Meanwhile in North America, the company plans to open 10 new North American stores, down from 20 in each of the past two years.--!@xiaoyao
Louis Vuitton Handbags | 01 Septembrie 2012 05:40
--!@linli Speedy has never came with added linings .
Coach Outlet Online | 03 Septembrie 2012 04:34
So Why do people search for Louis Vuitton handbag price lists? It's because everyone would know that almost all Louis Vuitton outlets around the world don't ever advertise their prices in store. The problem that most people have is that they don't know how much each item would normally cost before hand.
Michael Kors Outlet | 03 Septembrie 2012 06:59
Welcome to visit Michael Kors Outlet is the best Michael Kors Outlet, We offer Latest Michael Kors Handbags,Michael Kors Purses Outlet at lowest price. Michael is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags. There is no doubt that here Michael Kors bags online store is the exact place you should visit. This online shop provides various styles Michael Kors Bags. We guarantee that all the Michael Kors Handbags Outlet offered at our Michael Kors store have high quality. In addition, all of them are sold at an unexpected low price. If you are looking for a Michael Kors handbag and do not want to spend an arm and a leg then you may want to consider purchasing from a Michael Kors Factory Store, Here you can choose what you like, and you can find the Michael Kors Handbags at the best price.
Louis Vuitton Outlet | 03 Septembrie 2012 09:00
The regular Louis Vuitton Bags stores will normally stock Coach Outlet Online the surplus Michael Kors Online Outlet bags within their inventory building as surplus. A few of the items stored may suffer some minor scratches and imperfections the store is going to be instructed to sell them in a less expensive price Louis Vuitton Outlet Store mthan continue storing Louis Vuitton Purses them. Some minor defect may also be coach outlet store online caused throughout the manufacturing procedure coach outlet online for the baggage or once coach factory outlet they were shipped from the coach factory main branch to the branches Michael Kors Outlet round the country. Since these Louis Vuitton Outlet Handbags outlets purchased these items coach factory online in large quantities, they will be able to Louis Vuitton Handbags get them from the coach outlet store factory making them cost less than the average coach factory online bags sold in the marketplace.
Coach Outlet | 03 Septembrie 2012 09:51
Regardless that coach bags may very well be cheap compared that will other designer sacks, they are also relatively costly. One of the greatest ways to obtain good coach bag on a great price could be to buy from some sort of outlet store. Outlet stores are known for offering an exceptionally great prices regarding products. Buying a handbag within a outlet store isn't an exception.
Louis Vuitton Outlet | 03 Septembrie 2012 12:10
--!@linli accomplish a fun arcade experience.
Buy facebook fans/likes | 06 Septembrie 2012 12:48
Zest is the secret of all beauty. There is no beauty that is attractive without zest.
Buy youtube views/subscribers | 06 Septembrie 2012 20:29
You can't really say what is beautiful about a place, but the image of the place will remain vividly with you.
Adwords | 10 Septembrie 2012 07:53
You can't really say what is beautiful about a place, but the image of the place will remain vividly with you.
Coach Factory Outlet | 17 Septembrie 2012 09:51
In instructor wall plug online websites, you could learn several legitimate instructor totes, instructor bags along with instructor wallets and handbags in lower price ranges along with, you additionally find 80% off of full price instructor solutions. Instructor on-line solutions, though distributed in affordable.
Google Adwords | 25 Septembrie 2012 11:04
You can only perceive real beauty in a person as they get older.
Google Adwords | 26 Septembrie 2012 09:35
When virtue and modesty enlighten her charms, the lustre of a beautiful woman is brighter than the stars of heaven, and the influence of her power it is in vain to resist.
Søgemaskineoptimering | 26 Septembrie 2012 16:43
Interesting post and thanks for sharing. Some things in here I have not thought about before. Thanks for making such a cool post which is really very well written. will be referring a lot of friends about this. Keep blogging
Seo | 27 Septembrie 2012 10:45
Thank you very much for posting and sharing this great article. It is so interesting. I want to know some other information about this site. So please give me this news quickly. I always will be aware of you.
Louis Vuitton UK | 03 Octombrie 2012 12:53
http://www.louisvuittonukggoogle.co.uk Purse suggested a recently-divorced the performer, this definitely not
Oolong tea | 03 Octombrie 2012 21:15
You can't really say what is beautiful about a place, but the image of the place will remain vividly with you.
buy vimax | 05 Octombrie 2012 12:13
I think that your perspective is deep, its just well thought out and really fantastic to see someone who knows how to put these thoughts down so well. Great job on this.
relevant backlinks | 05 Octombrie 2012 23:55
You can't really say what is beautiful about a place, but the image of the place will remain vividly with you.
coach outlet store | 06 Octombrie 2012 06:11
Now, let us turn to a question : How to buy cheap coach bags at coach outlet? First, you should make it clear which style you want to buy. A coach tote bag? Or a coach carly purse? yangxuemin1006
Linkbuilding | 07 Octombrie 2012 09:38
You can't really say what is beautiful about a place, but the image of the place will remain vividly with you.
chinese tea | 08 Octombrie 2012 13:32
Did you know about Freelance writing job service? I wanted to tell that your ideas connecting to this good post is supreme! Thank you very much for creating it!
Πισίνα | 09 Octombrie 2012 19:56
I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info. The site ended up being truly simple to access. Excellent job..
Loans | 11 Octombrie 2012 08:44
You can't really say what is beautiful about a place, but the image of the place will remain vividly with you.
Best Selling Weightloss Tea | 12 Octombrie 2012 01:34
It is a great blog and really enjoy reading it. The information is useful. well done.
Coach Factory | 22 Octombrie 2012 09:02
A Coach Factory tote could offer you those. Well, here are the four reasons why a it is a great buy. Some of the features you'll find in a Coach tote.
Canada Goose UK | 22 Octombrie 2012 09:29
With fabulous embellishments, strong tones and a beautiful display of confidence, Canada Goose UK definitely tackles a fabulous style direction worth exploring a little further.
Ellah | 23 Octombrie 2012 00:36
-"haha, i also snagged an Ervell club claolr shirt in XS during the sale on GILT (it wasn't the chambray). Now that I know who my competition is, I can blame you when I can't find anything in my size :-p"
SEO | 23 Octombrie 2012 14:30
You can't really say what is beautiful about a place, but the image of the place will remain vividly with you.
oyyrlyu | 23 Octombrie 2012 18:36
9HEq1R ffeerbyxilsn
Zaiya | 29 Octombrie 2012 17:24
insurance quotes 46289 car insurance :-O
50988 | 30 Octombrie 2012 10:43
*$*Cheers for the info. Greatly appreciated.
business cash advance | 08 Noiembrie 2012 09:32
it’s just well thought out and truly incredible to see someone who knows how to put these thoughts so well. Good job!
Misty | 09 Noiembrie 2012 15:27
car insurance rates bphtny cheap car insurance jfplz
68906 | 20 Noiembrie 2012 14:44
$%$Yes! I agree what you say!
25030 | 22 Noiembrie 2012 01:11
$%$Sweet write-up.
02062 | 27 Noiembrie 2012 11:06
$%$thank you for sharing the info..
11614 | 06 Decembrie 2012 13:17
%^&You guys have a wonderful website intending the following, KIU!
27610 | 07 Decembrie 2012 08:12
&(*I found your blog site on google and check several of the early posts. Continue to keep up the good work. I just added up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking forward to reading through far more from you later on!
35333 | 08 Decembrie 2012 11:22
&%$&This really is genuinely excellent news. Thank you for sharing it with us!
28271 | 10 Decembrie 2012 09:04
@&()Sweet write-up.
57331 | 13 Decembrie 2012 09:13
*()&I wants to thank you with the endeavors you have produced in publishing this article. I am trusting the same greatest work from you within the future as well. In fact your fanciful writing abilities has inspired me to start my own weblog now. Truly the blogging is spreading its wings rapidly. Your generate up is a fine example of it.Thanks yet again for discussing this cost-free on the web!
61958 | 14 Decembrie 2012 12:04
*()&Curious to determine what all you intellectuals need to say about this?-?-.
67811 | 15 Decembrie 2012 09:04
*()&Positive glad that I navigated in your web page by accident. I'll be subscribing to your feed in order that I can get the latest updates. Appreciate all of the details right here
32584 | 16 Decembrie 2012 10:10
*()&Thank you for your well-thought content. I'm really at perform proper now! So I ought to go off with no reading through all I'd like. But, I place your web site on my RSS feed in order that I can read mor
42331 | 17 Decembrie 2012 12:24
*()&Curious to determine what all you intellectuals need to say about this?-?-.
40548 | 19 Decembrie 2012 12:40
*()&Hi, thank you so a great deal for these ideas!
64676 | 20 Decembrie 2012 10:31
*()&i genuinely like your world-wide-web internet site. Its really informative. Goodbye!
51919 | 24 Decembrie 2012 14:01
*()&Here is an area that might be of help for you!
89033 | 27 Decembrie 2012 04:31
*()&Sweet write-up.
Cady | 15 Ianuarie 2013 12:23
cheap auto insurance ltmph cheap auto insurance flsq life insurance quotes 078762
Lawanda | 17 Ianuarie 2013 20:01
life insurance 1975 car insurance 800316 propecia fipwid
Tory | 21 Ianuarie 2013 16:32
cheap car insurance =DD cheap car insurance 452940 viagra ltpkm to buy propecia 316047
Keisha | 06 Februarie 2013 03:40
viagra online 34648 prednisone brj online pharmacy antibiotics cipro :)) buy cialis foob
Adelaide | 06 Februarie 2013 03:41
sildenafil nitrate online order 30593 accutane 8OO cheap auto insurance 522603 acyclovir 120914
Willie | 06 Februarie 2013 03:41
buy cialis online ibd car insurance quote 17132 car insurance quotes %-DD
Mauve | 08 Februarie 2013 03:12
lasix hwy buy cialis online 137363 acyclovir online cheap >:((( car insurance quotes 588
Dell | 23 Februarie 2013 16:20
car insurance quote 67856 online store cialis %(( discount auto insurance 48740
Nona | 07 Martie 2013 14:40
florida car insurance 42655 distance learning 8) online associates degree mutbl sildenafil =PP
Mattingly | 13 Martie 2013 01:30
auto insurance 80350 best car insurance rates >:PP cialis viagra >:))) order prednisone online bmfsvc
Keiffer | 16 Martie 2013 22:05
online viagra 558961 online courses %-[[[ new jersey car insurance :)) car insurance >:-OOO
Forever | 16 Martie 2013 22:05
cialis 8) prescription order sildenafil online 7809 health care administration schools %]]
Mattingly | 16 Martie 2013 22:05
new jersey car insurance >:)) generic viagra caverta sildenafil for 6084 car insurance qoutes 8[[[ auto insurance quotes stfs
Kalea | 16 Martie 2013 22:06
buy viagra euuh maryland auto insurance quotes 514 cialis uwyt a auto insurance tkuusr
Janay | 21 Martie 2013 05:47
auto insurance mroq buy auto insurance online >:-) car insurance quotes :DDD auto insurance online %-(((
Will | 13 Aprilie 2013 22:05
cheap auto insurance 13928 buy car insurance online %-D discount auto insurance 4603 sildenafil :-]]] order cialis online owxc
Mikel | 13 Aprilie 2013 22:05
average car insurance rates 774 viagra and levitra 9461 low car insurance uhp new jersey car insurance upcc viagra fneqmg
Chuck | 16 Aprilie 2013 04:51
auto insurance gjvaja mail order viagra fsfgw cheap car insurance tzo buy auto insurance online %-[[ free car insurance quotes fltjwj car insurance quotes lhtf car insureance =-DD
Dotty | 22 Aprilie 2013 10:56
Comprar cialis 226237 cialis 123 florida auto insurance 076 online auto insurance 584 genericviagra 8DD car insurance quotes 983177
Coralyn | 03 Mai 2013 23:26
cheap car insurance bwrh carinsurance %OO viagra and levitra %D buy viagra 8-( levitra 112173 car insurance rates =-(
Wilma | 03 Mai 2013 23:26
viagra wovjfr auto insurance quotes 6694 cheap auto insurance omrnba degrees online 91879 Commander du cialis >:) viagra lxe
Gump | 07 Mai 2013 00:42
car insurance quotes 268807 cheap auto insurance 904464 online colleges 8-[[ cheap car insurance 8PPP florida auto insurance :))) cheap auto insurance 52357
Starleigh | 10 Mai 2013 22:01
Cialis online 59330 new york car insurance 064597 auto insurance quotes %-)) car insurance 0690 cheap auto insurance >:-OOO cheap car insurance 7331
Janaye | 15 Mai 2013 13:57
nj car insurance :[[[ buy car insurance online 261364 car insurance quotes 1561 auto insurance quotes mnmanw infinity auto insurance vcocr cialis >:-P online car insurance skaoo
Mattingly | 22 Mai 2013 08:11
propecia 63573 new york car insurance ebtx car insurance quotes zvhsa cialis >:O state auto insurance 7132 cialis 774416
Nelle | 25 Mai 2013 19:34
auto insurance quotes PA 8OOO best buy generic viagra 9589 cheap car insurance %OOO auto insurance quotes 171 cheapest car insurance juk sildenafil for sale 017414 ordering cialis online :D
Lateisha | 27 Mai 2013 22:03
auto insurance quotes Arizona 51119 cheapest car insurance glf prescription order sildenafil online gzip cialis for sale ieusae auto insurance quotes IN qqss car insurance quotes %((( purchase viagra mby
Armena | 01 Iunie 2013 12:15
buy cialis online :((( online colleges =[[ auto insurance rates =-[[ cialis sales 87996 generic cialis online 382 levitra and alpha blockers 440
Holland | 01 Iunie 2013 12:15
car insurance quote wnmowp buy cialis online 513858 levitra addicting online games ytcqe cialis jnmd cialis generic hcvsdf buy viagra 72888
Benon | 01 Iunie 2013 12:15
buy viagra 8( car insurance quote 8-((( online auto insurance djumuj cialis for sale 512386 internet pharmacy propecia soma zoloft 232 levitra gqbkj auto insurance quotes Louisiana mzcffb
Bear | 01 Iunie 2013 12:15
florida auto insurance rfdsjs cheap car insurance :(( levitra 52954 viagra no prescription vhgj auto insurance quotes NC ztr
Happy | 03 Iunie 2013 14:30
buy auto insurance online 49749 online colleges =[[[ viagra 07475 sildenafil >:-P cialis online =-[ auto insurance quotes NH 461456 best buy generic viagra ccvd
Tisha | 08 Iunie 2013 01:19
affordable auto insurance 5978 Michigan auto insurance quotes >:-OOO auto insurance quotes Virginia Beach 8-( auto insurance quotes 586 auto insurance quotes %PPP mail order viagra 574 viagra btdsou
Honey | 22 Iunie 2013 17:22
cheap accutane online =[[[ colleges online >:-]] auto insurance complaints 085 buy cialis viagra zjopnn viagra online 5739 cheap car insurance OK 0884
Elly | 25 Iunie 2013 05:00
college online bachelors gqf order viagra from canadian without a prescription 15935 online masters degrees >:-(( ordering viagra cwlzm Wyoming auto insurance quotes 8-((( cialis online wfnfm
Kalin | 05 Iulie 2013 08:55
breakdown cover with car insurance 888972 cheap ialis 858 lowest price on cialis 101391 free quotes auto insurance %-]]] vigria >:-( non generic cialis >:]]]
Aira | 09 Iulie 2013 22:54
buy viagra brand real >:-( online auto insurance lklca generic cialis =-) no script viagra %]]] Buy Viagra Online without Prescription 883 cialis pills for men %[[[ cheapest house insurance building 9926
Ella | 17 Iulie 2013 11:04
cheap car insurance quotes IL =-) auto insurance non owner 96566 brit car insurance Texas 998 CO car insurance quotes =-DD insurance quotes auto mrj travel insurance get cheap Houston lrqabk
Adele | 21 Iulie 2013 17:00
hospital liability insurance 17636 auo insurance rate quotes Chicago %))) get auto insurance online 8-(( insurance car auction nltdj cialis best results upyg cheap auto insurance quote online TX rpsioq
Kamberley | 29 Iulie 2013 05:11
get car insurance quotes 8DDD viagra online lldrdu car insurance quote buldn car insurance rate 8132 get car insurance quotes hgjowi cialis online no prescription :PP
Dontarrious | 05 August 2013 20:26
online colleges hhdmxh australian car insurance quotes OH 748696 car insurance quotes %))) cheap car insurance in nj online quotes Birmingham 1139 Oklahoma calculators car insurance 933 TX nj car insurance down pyament 372434 cialis =-P
Marty | 08 August 2013 21:45
online colleges virginia pagdz insurance quotes online for kentucky 247 pfizer viagra :-OO cheap accutane online %O car insurance quote florida =-)) competitive auto insurance quote pdbtai internet percription cialis >:OOO
Candie | 11 August 2013 05:41
accredited online degree programs 2605 car insurance quotes :-PP car insurance quote evo online auto insurance california 8[[ cheap insurance taxi 8]]]
Easter | 14 August 2013 17:53
online college courses keitj elementary schools online cmcmkf online auto insurnace quotes fbupme car insurance quotes 64564 New York City florida car insurance ynzlfn
Dany | 14 August 2013 17:53
carpenter insurance :( insurance cars used 114648 auto insurance cheap dztao cheapest auto insurance quotes Florida vtd auto insurance prices New York lti home contents insurance cheap :-PPP
Brandie | 16 Mai 2016 12:10
Truth: "So I take it you'd be OK with your daughter marrying a half-black gu;&Iquoty&?#39;d be okay with my daughter marrying a 25% Black guy. 100% White + 25% Black = 88% White and 12%* Black.*Yes, I'm rounding off.
Shirl | 17 Mai 2016 14:53
Wer sichere Passwörter und/oder Public-Keys verwendet, braucht so einen zusätzlichen “Schutz” nicht. Sinnvoll ist das höchstens, wenn man irgendwelchen Kunden oder anderen Benutzern SSH-Zugänge zur Verfügung stellt, auf deren Passwortsicherheit man sich nicht verlassen kann.Ansonsten besteht der einzige &#ir20;Siche2he8tsgewinn” darin, dass das Log aufgeräumter aussieht, und ein Angreifer das Tool vielleicht derart austricksen kann, dass es dich selber DoSt.Beispiele aus der Vergangenheit: http://pyaxov.com [url=http://javgxxa.com]javgxxa[/url] [link=http://nxehwhkvmvd.com]nxehwhkvmvd[/link]
Blondie | 18 Mai 2016 13:07
Totally agree with your comments John, th7;1#82&eyre quick enough to get right up the intestines of, for example, FXDD yet anything that has a whiff of scandal reaching right up the elite untouchables seems to be buried
Kairi | 19 Mai 2016 15:59
The chicken tariff … The chicken tariff is in reiteration of the tariff on copper imports from China. The revaluation of Yuan is a campaign rhetoric, believe you me it will disappear after the Nov election. There are far cheaper labour than China today, like India, Cambodia, Vietnam, In&ioesnad#8230;. Do the corporations have the will to bring manufacturing back to the US & west?You have people in Cambodia and Vietnam working for $5 a day with no union dues – nothing. Tell our corporations to bring work back to the west http://jeuhqur.com [url=http://qspbwwagrz.com]qspbwwagrz[/url] [link=http://gpufrnco.com]gpufrnco[/link]
manicure | 07 Aprilie 2017 17:05
Hi there to every single one, it's in fact a nice for me to visit this website, it consists of precious Information.
manicure | 09 Aprilie 2017 08:36
Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll certainly return.
If some one wishes expert view regarding running a blog then i advise him/her to pay a quick visit this weblog, Keep up the good work.
Appreciation to my father who stated to me about this webpage, this website is in fact remarkable.
of course like your website but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to inform the reality then again I'll certainly come back again.
How do you get taller in a day? | 03 August 2017 06:59
Hey very interesting blog!
My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on a number of websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!
Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results. If you know of any please share. Many thanks!

adauga comentariu

Scrie parerea ta:
nume:
email:
http://website:
comentariu:
cod verificare:
Cod verificare
Nota: Mesajele cu un continut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios, de instigare la violenta sau de promovare comerciala vor fi sterse.

Bucurestiul tau ce culoare e?

povestea ta

Juriul a ales cele 22 de povesti pentru volumul de colectie. Noi cautam in continuare frumusetile ascunse ale Bucurestiului.
scrie povestea ta!

schimb de linkuri

Sustine cele 22 de povesti ale fericirii!
Insereaza grafica pe blogul tau si intra in blogroll.
Si eu sustin deceiubimbucurestiul.ro
copy+paste codul html de mai jos in pagina ta.
latime 180 pixeli
latime 140 pixeli
latime 100 pixeli