ultimele povesti

vezi toate povestile

ultimele comentarii

tag cloud

un an de Bucuresti

In urma cu un an, am ridicat o intrebare.
Dupa ce am dat la o parte praful si aglomeratia, a inceput sa se arate si raspunsul.
citeste povestile

blogroll

Identifica locurile tale preferate pe harta "Salut Bucuresti!"
Adrian Majuru

Adrian Majuru

A sosit timpul sa ne gindim la visul lui Constantin Noica de a descoperi un mare talent macar in fiecare judet al tarii. Asta visa el cu decenii in urma. A sosit vremea sa oferim unor destine aparent anonime sansa de a fi cunoscute.

Povestea lui
Adrian Majuru este istoric, scriitor si doctor in geografia umana. Este unul dintre autorii tineri, care privesc orasul cu drag si il evoca cu grija, pentru a nu starni patimi sau reactii adverse la cititori.

Este muzeograf coordonator la muzeul Nicolae Minovici, unul dintre muzeele bucurestene care isi asteapta destinul sa fie horarat de catre cei care ar putea face ceva pentru restaurarea lor.

Colaboreaza cu nenumarate publicatii care au descoperit ca are ceva de spus despre Bucuresti - Time Out, Casa Lux si Ziarul Financiar, Adevarul literar si artistic, Observatorul Cultural. A publicat numeroase carti, mare parte despre Bucuresti, in care ne poarta cu gandul pe rand la Bucurestiul subteran, Bucurestiul albanez sau Bucurestiul de altadata.

In cartile sale are curajul de a evoca cele mai ascunse colturi din trecut, cu pasiune si simt de raspundere, ca si cum ar fi trait acele vremuri...

inapoi la juriu

Bucurestiul tau ce culoare e?

povestea ta

Juriul a ales cele 22 de povesti pentru volumul de colectie. Noi cautam in continuare frumusetile ascunse ale Bucurestiului.
scrie povestea ta!

schimb de linkuri

Sustine cele 22 de povesti ale fericirii!
Insereaza grafica pe blogul tau si intra in blogroll.
Si eu sustin deceiubimbucurestiul.ro
copy+paste codul html de mai jos in pagina ta.
latime 180 pixeli
latime 140 pixeli
latime 100 pixeli