ultimele povesti

vezi toate povestile

ultimele comentarii

tag cloud

un an de Bucuresti

In urma cu un an, am ridicat o intrebare.
Dupa ce am dat la o parte praful si aglomeratia, a inceput sa se arate si raspunsul.
citeste povestile

blogroll

Identifica locurile tale preferate pe harta "Salut Bucuresti!"
Andi Moisescu

Andi Moisescu

Pentru ca e prima oara cand jurizez, am emotii. Pentru voi, participantii. As vrea sa castigati toti. Intr-un fel sau altul, oricum toti veti avea ceva de castigat, chiar daca nu "premiul cel mare". Va redescoperiti sentimentele pentru Bucuresti si pentru locurile care au insemnat vreodata ceva pentru voi. Puneti pe hartie o poveste care poate fi publicata si care va poate consacra. Puteti deveni scriitori de Bucuresti, cu putin curaj, cu imaginatie si cu dorinta de a impartasi cu ceilalti experienta voastra intr-un loc drag.

Povestea lui
Nascut in Bucuresti, pe 26 octombrie 1972, crescut in Mangalia de la varsta de doua saptamani, pana la 7 ani. Revenit in Bucuresti, din 1980.

Inainte de-a colinda diverse posturi de radio si mai apoi unul singur de televiziune, am hoinarit prin toate cartierele orasului. De la cele pretentioase, precum Cotroceni sau Kiseleff, pana la cele exotice precum Ferentari sau Colentina.

Detin o avere impresionanta. O sotie la care nici in vis n-am sperat, un copil pentru care superlativul tine de normalitate si in curand inca un copil, tot baiat si el, pe care il asteptam cu multa nerabdare, sa ne arate ca pana acum a fost doar o incalzire.

Cand nu sunt acasa, sigur muncesc. De fiecare data impreuna cu fratele meu, cu care si impart proprietatea casei de productie Red Spike Film.

Am o singura dambla pe care o recunosc. Muzica. Din fericire pentru cei din jurul meu, doar o ascult. Din nefericire pentru unii dintre ei, 99% ascult numai jazz.

Foarte rar, jurizez. Ca acum, de exemplu.

inapoi la juriu

Bucurestiul tau ce culoare e?

povestea ta

Juriul a ales cele 22 de povesti pentru volumul de colectie. Noi cautam in continuare frumusetile ascunse ale Bucurestiului.
scrie povestea ta!

schimb de linkuri

Sustine cele 22 de povesti ale fericirii!
Insereaza grafica pe blogul tau si intra in blogroll.
Si eu sustin deceiubimbucurestiul.ro
copy+paste codul html de mai jos in pagina ta.
latime 180 pixeli
latime 140 pixeli
latime 100 pixeli