ultimele povesti

vezi toate povestile

ultimele comentarii

tag cloud

un an de Bucuresti

In urma cu un an, am ridicat o intrebare.
Dupa ce am dat la o parte praful si aglomeratia, a inceput sa se arate si raspunsul.
citeste povestile

blogroll

Identifica locurile tale preferate pe harta "Salut Bucuresti!"
Ema Stere

Ema Stere

Pe pragul unei cladiri de pe Stirbei, cineva a scris cu vopsea neagra: "noi nu existam". Nu stiu care "noi", "noi, romanii" sau "noi, bucurestenii" (ca tocmai erau alegerile locale). Era, evident, o minciuna.

Bineinteles ca existam! Si va invitam si pe voi, cei care traiti in Bucuresti, sa scrieti - nu pe ziduri, ci direct pe tastatura - cum este sa existi in acest oras. Ce povesti adevarate va leaga de strazile, blocurile, parcurile, statuile lui. Pe scurt, de ce-l iubiti.

Povestea ei
Sunt o cititoare nonstop. Inghit pe nemestecate carti bune, carti mai putin bune, carti rele de tot, ziare, firme de magazine, instructiuni de folosire, cotoare de CD-uri, tricouri… Am citit chestii destepte pentru masteratul de Studii culturale americane si romane de amor pentru teza de doctorat.

Cand nu citesc, port conversatii vesele cu persoane celebre la Radio Romania Cultural (emisiunea "Vorba de cultura, de luni pana vineri, intre 12 si 13). Iar dupa-amiezile sunt de gasit la revista Time Out Bucuresti, unde, normal, scriu despre carti. Alte vicii: fumatul si cafeaua.

inapoi la juriu

Bucurestiul tau ce culoare e?

povestea ta

Juriul a ales cele 22 de povesti pentru volumul de colectie. Noi cautam in continuare frumusetile ascunse ale Bucurestiului.
scrie povestea ta!

schimb de linkuri

Sustine cele 22 de povesti ale fericirii!
Insereaza grafica pe blogul tau si intra in blogroll.
Si eu sustin deceiubimbucurestiul.ro
copy+paste codul html de mai jos in pagina ta.
latime 180 pixeli
latime 140 pixeli
latime 100 pixeli