ultimele povesti

vezi toate povestile

ultimele comentarii

tag cloud

un an de Bucuresti

In urma cu un an, am ridicat o intrebare.
Dupa ce am dat la o parte praful si aglomeratia, a inceput sa se arate si raspunsul.
citeste povestile

blogroll

Identifica locurile tale preferate pe harta "Salut Bucuresti!"

Povestiri de Bucureşti ale Tinerilor Urbani de altădată

Pe 1 octombrie 2010, de Ziua Internaţională a persoanelor în vârstă, deschidem o nouă campanie de celebrare a tinerilor urbani de altădată care şi-au trăit tinereţea în şoaptele bătrânului Bucureşti.

Campania este iniţiată de Primăria Municipiului Bucureşti şi Apa Nova Bucureşti, în parteneriat cu Centrul pentru Informare ONU pentru România şi îşi propune să readucă în zilele noastre pulsul Bucureştiului de odinioară.

Ca să ne ajuţi să reconstituim viaţa tinerilor urbani din trecut, convinge-ţi părinţii, bunicii, rudele sau vecinii să-ţi dea o fotografie personală care-i arată pe ei în Bucureştiului tinereţii lor. Postează fotografia pe profilul de Facebook al campaniei şi ajută-ne să descoperim cum simţeau tinerii de altădată Bucureştiul, cum vibrau pe notele lui interioare şi, mai ales, cum le-a fost influenţată viaţa de poveştile pe care acest oraş le-a spus la fiecare pas.

Fotografiile tinerilor urbani de altădată, împreună cu poveştile lor, îşi vor găsi locul într-o expoziţie fotografică în centrul Capitalei, la sfârşitul lunii octombrie.

Intră pe Facebook pe pagina campaniei Povestiri de Bucureşti ale Tinerilor Urbani de altădată şi hai să recreăm, împreună, Bucureştiul de odinioară!

Bucurestiul tau ce culoare e?

povestea ta

Juriul a ales cele 22 de povesti pentru volumul de colectie. Noi cautam in continuare frumusetile ascunse ale Bucurestiului.
scrie povestea ta!

schimb de linkuri

Sustine cele 22 de povesti ale fericirii!
Insereaza grafica pe blogul tau si intra in blogroll.
Si eu sustin deceiubimbucurestiul.ro
copy+paste codul html de mai jos in pagina ta.
latime 180 pixeli
latime 140 pixeli
latime 100 pixeli